Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

dirk kuyt kaptanlik

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 08/10/2012 - 16:18 GMT+3

Fenerbahçe'nin sezon başında Liverpool'dan kadrosuna kattığı Dirk Kuyt attığı goller kadar saha dışında da takımını sahipleniyor.

dirk kuyt, fenerbahçe, gol sevinci, kadıköy golleri

Görsel kaynağı: AA

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dirk Kuyt, Türkiye'ye ve sarı-lacivertli camiaya çabuk uyum sağladı. Ayağının tozuyla attığı gollerle dikkat çeken yıldız futbolcu, aynı zamanda takındığı tavır ve yaptığı açıklamalarla da bir anda takımın lider oyuncularından oldu. Bugüne kadar oynadığı 12 maçta yedi gol atan Hollandalı dün Beşiktaş maçından sonra yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti.

Maçta sonra yayıncı kuruluşa konuşan Dirk Kuyt, ''Fenerbahçe'nin mağlubiyetleri, Galatasaray yenilgilerinden daha fazla konuşuluyor'' demişti.

Kasımpaşa maçından sonra çıkan haberlerde ise Hollandalı yıldızın gece geç saatte Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ı aradığı ve kendisine destek olduğu söylendi.

"Kaptanlık aklımda yoktu"
Alex'in ayrılmasının ardından ikinci kaptan olması hakkında konuşan Dirk Kuyt, Beşiktaş maçından sonra şunları söyledi: ''İki aylık Fenerbahçe tecrübemde, kaptan olacağım aklımda yoktu. Beklemediğim bir olay. Alex'in gidişinden sonra Volkan Demirel, kaptanımız oldu. Kulüp içerisindeki yerine ve tecrübesine baktığımızda Volkan kaptanlık için doğru isim. Bizim adımıza iyi götürüyor. Ben kaptan olsam da olmasam da elimden geleni yapmaya devam edeceğim.''
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam