Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

elazigspor yilmaz vural roportaj

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 10/10/2012 - 15:16 GMT+3

Elazığspor’un yeni teknik direktörü Yılmaz Vural, ilk açıklamasını Eurosport.com Türkiye'ye yaptı.

yilmaz vural

Görsel kaynağı: AA

Teknik direktör Bülent Uygun ile yollarını ayıran Elazığspor, Türk futbolunun tecrübeli ismi Yılmaz Vural ile anlaştı. Elazığ’a henüz vardığını, henüz tesislere gitmediğini söyleyen Vural, Eurosport.com Türkiye’nin sorularını yanıtladı.
Yönetimle görüştünüz mü? Teklif ne zaman geldi?
Dün Ankara’daydım. Ankara’dayken aradılar. Şehre yeni geldim. Henüz tesislere gitmedim.
Elazığspor’da zor bir görev sizi bekliyor!
Elazığspor alt sıralarda yer alan bir takım. Öte yandan Bülent Uygun benim çocukluktan beri tanıdığım biri. Çanakkale Dardanel’de antrenörlüğünü de yaptım. Dolayısıyla Bülent Uygun sevdiğim, inandığım bir kardeşim. Onun Elazığspor’dan ayrılması, dostu olarak beni üzdü. Ancak profesyonel bir olgu var. Hepimizin başına gelen şeyler bunlar. Başarı ve başarısızlık çok ince bir çizgide. Bir takımı Türkiye ikincisi deyapabiliyorsunuz, başka bir takımla sonuncu da olabiliyorsunuz. Dolayısıyla, bu tür durumlar bir teknik direktörün değerlendirilmesinde ölçü kabul edilemez. Temennim, bunların teknik direktörler ile kulüpler arasında yaşanan son tatsız olay olması. Bülent hocadan, onun ekibinden aldığımı bilgi bize zaman kazandıracak, ışık tutacak.
Elazığ ile anlaştığınız haberinin duyulduğu ilk andan itibaren ‘Yılmaz Vural’ın 27. takımı” diye espriler yapıldı. Haberdar mısınız?
Bilmiyordum. Ama düzeltmem gerekir, Elazığspor benim 27. değil 22. takımım. Ayrıca onca takım değiştirmiş olmamın sorumlusu da ben değilim. Görevin zorluğu ortada. Benim Türk futbolunda her zaman farklı bir misyonum oldu. Mesleğim bu benim. Yeniden mesleğimi yapacağım için mutluyum.

Bülent Uygun yönetiminde yedi maça çıkan Elazığspor, üç beraberlik yaşadı. Dört kez sahadan yenilgiyle ayrılan Gakgoşlar, attığı iki gole karşılık kalesinde 14 gol gördü.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam