Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

fenerbahce sivasspor mac

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 02/09/2012 - 16:09 GMT+3

Süper Lig’in üçüncü haftasında Fenerbahçe, Sivasspor’a konuk oluyor. Sarı-lacivertliler için büyük önem taşıyan karşılaşmayı 17:30'dan itibaren Eurosport.com Türkiye’den canlı anlatımla takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe Sivasspor

Görsel kaynağı: AA

Sezonun ilk iki haftasında dört puan toplayan Fenerbahçe, kendisiyle aynı puandaki Sivasspor ile oynayacağı deplasman maçını kayıpsız atlatmak istiyor.
4 Eylül Stadı'nda 18.00'de başlayacak karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Mühittin Gürses ve Serkan Karaca yaparken Aytekin Durmaz, karşılaşmanın dördüncü hakemliğini üstlenecek.
Fenerbahçe
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sakatlıkları bulunan Volkan Demirel, Krasic ve Serdar Kesimal'ın yanı sıra Bienvenu, Sezer Öztürk, Orhan Şam ve Özgür Çek'i 19 kişilik maç kadrosuna dahil etmezken orta sahanın etkili ismi Cristian Baroni'yi kadroya almaması dikkat çekti.
Sivasspor
Zorlu Fenerbahçe sınavını değerlendiren Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay yaptığı açıklamada, rakiplerinin zaaflarından yararlanmaya çalışarak sarı-lacivertli ekibi Sivas'tan puansız göndermeyi hedeflediklerini söyledi.
Bu sezon oynadığı ilk karşılaşmasında, Gaziantepspor’u tek golle geçen Sivasspor, geçen hafta Mersin İdman Yurdu ile 3-3 berabere kaldı. Kırmızı-beyazlı ekipte Bednar ve Abdulkadir'in sakatlıklarının sürdüğü belirtildi.
Bunları biliyor musunuz?
- Fenerbahçe geçen sezonki 27 haftalık yenilmezlik serisini, Sivasspor deplasmanda yitirmişti.
- Sarı-lacivertliler 2010-11 sezonunun 17. haftası ile 2011-12 sezonunu 10. haftası arasında 27 maçta 23 galibiyet 4 beraberlik almıştı.
- Süper Lig kariyeri boyunca 241 maçta 136 gol atan (maç başına 0,56 gol ortalaması) Alex de Souza oynadığı son 6 lig maçında gol atamadı.
- Alex lig kariyerinin en uzun 2. gol atamama serisini yineledi.
- Brezilyalı Alex de Souza, dört gol daha atarsa teknik direktör Aykut Kocaman’a ait lig tarihinde Fenerbahçe adına en çok gol atan oyuncu unvanını egale etmiş olacak.
MUHTEMEL 11’LER
Sivasspor: Korcan, Uğur, Erhan, Navratil, Ziya, Pedriel, Doğa, Kadir, Erman, Aatif, Eneramo.
Fenerbahçe: Mert, Gökhan, Yobo, Egemen, Caner, Kuyt, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Stoch, Alex, Sow.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam