Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

fenerbahce aykut kocaman

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 25/09/2012 - 00:08 GMT+3

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, fiziki olarak yetersiz oldukları sorusuna "Yerli hocalara bu eleştiriler hep yapılır" dedi.

aykut kocaman

Görsel kaynağı: AA

Kocaman'ın açıklamaları şe şekilde:

"Maç öncesinde de dediğimi tekrarlamakta fayda var. Kaçıncı maç olduğunu bilemiyorum. içerde oynadığımz maçlarda en riskli gördüğüm maçtı. Arka arkaya çok sert maçlar oynadık. Kulüp enteresan dönemden geçiyor. Bu herkese sirayet ediyor. Olumsuz tahribat çok yüksek. Trabzon’un bizim harcadığımız eforu ve Marsilya maçındaki 2-2’lik skora göre oynadığını düşünüyorum. İlk 5-10 dakika iki takım da sertti.

10. dakikadan sonra kontrolü elimizde tuttuk. İkinci yarı her zaman olduğu gibi beklediğimiz bir düşüş vardı. Trabzonspor devrenin başında sert bir baskı uyguladı. Son 10 dakikada kalemizde büyük tehlikeler gördük. Her iki takım da maçı çok istediğini gösterdi. Marsilya maçındaki iki puan çok ciddi bir kayıp.

Fiziki açıdan düşük olduğumuz eleştirileri doğru değil. Doğru yerden gelmiyor. Marsilya maçında skoru korumak için topları dan dun ileriye vurmaya başladık. Sonra oyundan düştük. Son saniyede duran toptan gol yedik. Ayağımızdaki topları kaptırıp kontrataklar yedik. Trabzonspor’un en önemli özelliği hızlı hücum etmesi. Dedğim gibi bu, doğru bir eleştiri değil. Yerli eleştirilere hep bu eleştiriler yapılır."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam