Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

KAKA TRANSFER ZİRVESİ

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 31/08/2012 - 10:04 GMT+3

Şampiyonlar Ligi kura çekimi için Monaco'ya giden Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Brezilyalı yıldızın menajeriyle bugün masaya oturuyor.

Kaka (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Sabah Gazetesi'nden Yaşar Yalçın'ın haberine göre Galatasaray'da Kaka operasyonu, Arda Turan'lı Atletico Madrid'e takıldı. Brezilyalı yıldızın transferi için Şampiyonlar Ligi kura çekiminin yapıldığı Monaco'da Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez ile görüşmeyi planlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Perez, gala gecesine gelmeyince rotayı Paris'e çevirdi. Önceki gün İspanya Süper Kupası finalinde takımının zaferine tanıklık eden Real Madrid Kulübü Başkanı Perez, ezeli rakipleri Atletico Madrid'in bu akşam Chelsea ile oynayacağı UEFA Süper Kupa finaline UEFA'dan davet almasına rağmen gitmeme kararı alınca Aysal-Perez zirvesi de iptal oldu.

Yıllık ücreti ortak ödeyecekler
Modric transferi sonrasında takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Kaka için Milan'ın kiralık teklifini kabul etmeyen Real Madrid, Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızın yıllık ücretini ortak ödeyelim teklifine sıcak bakıyor. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Avrupa'da transfer borsasının bu gece kapanacak olması nedeniyle Kaka için aceleci davrandığı ve bir "son gün sürprizi" yaşamak istemediği öğrenildi. Bugün sambacının menajeri ile bir araya gelecek olan Aysal'ın Kaka için son teklifini yapacağı ifade edildi. Bu arada sarı-kırmızılı camiada Kaka'nın teklifi kabul etmemesi halinde son gün bombasının Diego olduğu da konuşuluyor. Geçen sezon 5 milyon Euro yıllık ücret aldığı Atletico Madrid'de kiralık olarak forma giyen Brezilyalı yıldız, sezon başında bonservisini elinde tutan Wolfsburg'a geri dönmüştü. .
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam