Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

manuel fernandes roportaj

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 02/10/2012 - 14:13 GMT+3

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, “Benim de sahada bir görevim var bu anlamda serbest oynuyorum diyemem” dedi.

manuel fernandes

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Geçen sezon gösterdiği performansla takıma en yararlı futbolculardan biri haline gelen, orta sahanın dinamosu Manuel Fernandes, bu sezon da takımımızın saha içi organizasyonunun kilit ismi olmaya devam ediyor. Fernandes, Beşiktaş Dergisi Editörü Senem Gülkar’ın sorularını yanıtladı. Beşiktaş’ın yakaladığı ekip ruhuna sıkça değinen Portekizli, hakkında medyada çıkan haberlere kendi üslubunca yorum yaptı. Ayrıca Beşiktaş’ta yakaladığı mutluluğu da anlattı. Röportajdan bazı ayrıntılar:
‘Olgunlaşma sürecundeyim’
“Hem sahadaki performansım hem de kişiliğim ve özel hayatım açısından, yaşım itibariyle bir olgunlaşma sürecindeyim. Her geçen gün bunu hissedebiliyorum.”
“Hiçbir oyuncuya diğer oyunculardan farklı haklar tanınamaz. Ancak yıldız oyuncular daha çok topla oynadığı için daha çok faule maruz kalıyorlar. Bu sebeple hakemlerin maçlardan önce oyuncuların özelliklerine bakıp özel bir çalışma yapmaları gerekiyor.”
“Hem benim açımdan hem de kulüp açısından birçok yalan haber çıktı. Aslında normal, sıradan bir dönemdi. Ben idmanlarıma çıktım, takım olarak hazırlık dönemi geçirdik. Sonuç olarak transfer dönemi bitti ve maçlarımıza çıkmaya başladık. Yani hayat normal bir şekilde devam ediyor.”
‘Serbest oynuyorum diyemem’
“Geçen sezon geriden top almam ve oyunu daha geriden organize etmem gerekiyordu. Bu sezon açıklara ve forvetlere daha yakın duruyorum. Tabii benim de sahada bir görevim var bu anlamda serbest oynuyorum diyemem.”
“Hepimiz beraber hareket ediyoruz; kazanırken, berabereyken, soyunma odasına mağlup girdiğimizde... Herkes elini taşın altına sokuyor, herkes bir şeyler yapma çabasında. Hem mental olarak hem de saha içinde teknik olarak hepimiz bir mücadelenin içindeyiz. Gerçekten savaşan bir takımımız var.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam