Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

melo selcuk inan gol

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 01/10/2012 - 09:57 GMT+3

Geçen yıl şampiyon olan Galatasaray'ın iki önemli yıldızı Selçuk İnan ve Felipe Melo'nun performansları geçen yılı mumla aratıyor.

melo, selçuk inan, gol sevinci

Görsel kaynağı: AA

Sezona müthiş bir başlangıç yapan Galatasaray, son dönemde düşüşe geçti. Bunda en büyük etkenlerden biri ise, orta alanın göbeğinde forma giyen Selçuk ile Melo’nun kötü performansları oldu.
Hürriyet'in haberine göre, geçen sezon ligin adeta tozunu atan ve toplamda 25 gole imza atan ikili, bu yıl ise toplam 2 kez fileleri havalandırdı. 2011-12 sezonunda Selçuk 13 gol atıp, 15 de asist yapmıştı. Selçuk İnan yeni sezonda Beşiktaş’a penaltıdan 1 gol attı. Süper Kupa finalinde ise Fenerbahçe filelerini 1 kez havalandırdı.
Sambacı dibe vurdu
Sarı kırmızılı formayı ilk giydiği sezonda 12 gol atan Brezilyalı Melo da, transferi uzayınca 80 günlük bir tatil yapıp, daha sonra takıma katıldı. Eski fiziksel durumuna bir türlü dönemeyince, Galatasaray’ın üretken orta sahasından da eser kalmadı. Bu oyuncu için performans uzmanı Scott Piri’yle görüşen Fatih Terim’in de, Selçuk’un geçen yılki durumundan uzak oluşunu Brezilyalı futbolcuya bağladığı öğrenildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam