Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Orman: Transfer yapmayı düşünüyoruz

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 31/10/2012 - 17:48 GMT+2

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, devre arasında futbol takımı için transfer yapmak istediklerini söyledi.

fikret orman beşiktaş

Görsel kaynağı: AA

Fikret Orman, Beşiktaş'taki Kartal Yuvası mağazasının açılış töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Transferle ilgili bir soruya Orman, ''Devre arası ile alakalı transfer yapmak istiyoruz. Önemli bir birim kurduk. Dünyanın dört bir yanında arkadaşlarımız futbolcu izliyorlar. Araştırma yapıyoruz'' diye yanıt verdi.
Transferini düşündükleri futbolcuların isimlerinin sorulması üzerine ise Orman, ''İmzayı attığımız zaman açıklarız'' dedi.
Stat konusu
Fikret Orman, BJK İnönü Stadı'nın yeniden yapılması ile ilgili bir soru üzerine de şunları kaydetti: ''Uğraşıyoruz. Ülkemize, semtimize, şehrimize, camiamıza dört dörtlük bir stat yapmak istiyoruz. İşlemlerimiz henüz bitmedi. İşlemler tamamlandıktan sonra hemen başlamak istiyoruz. Süre vermiyorum. İcraat olsun ondan sonra devam edeceğiz.''
Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarında iyi futbol ortaya koyduğunun belirtilmesi üzerine Başkan Orman, ''Takım olmamızdan memnunuz. Daha işin başındayız. Yapacak çok işimiz var. Adım adım hedefimize gidiyoruz. Şampiyonluktan önemlisi, yeni bir yapı kuruyoruz ve zamana ihtiyacımız var'' ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam