Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

ruyamda futbol oynuyorum

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 01/10/2012 - 11:43 GMT+3

Yeşil sahalardan uzun süre ayrı kalan Beşiktaşlı futbolcu Quaresma, " İnönü'yü çok özledim. Rüyamda futbol oynuyorum" dedi.

ricardo quaresma beşiktaş manisaspor

Görsel kaynağı: AA

Sabah’ın haberine göre, Ricardo Quaresma'nın Beşiktaş yönetiminin kendisinden istediği 'Feda' için, yıllık ücretinden 750 bin avro indirime gitme kararının perde arkasında yaşananlar hayli ilginç. Üç aydır ücret indirimi için geri adım atmayan Portekizli yıldızın, menajeri Ahmet Bulut ile birlikte Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran ile yaptığı görüşmede "Futbol oynamamak kabus gibi. Rüyamda bile maç oynuyorum. Normalde ortada böyle bir sözleşme varken indirime gitmek çok mantıklı değil ama ben futbolu çok seviyorum" ifadelerini kullandı. Quaresma, ayrıca Tamer Kıran'a "Maçları özlüyorum. İnönü'de olmak istiyorum. Futbol artık rüyalarıma giriyor" dedi.
Ahmet Bulut da ısrarcı
Portekizli yıldızın menajeri Ahmet Bulut'un da oyuncusuna "Beşiktaş yönetiminin yaptığı teklif (2.5 milyon avro) ortada. Karar senin. Sahada olman hem senin hem de takım için daha iyi olacak" dediği gelen haberler arasında.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam