Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

samet aybaba besiktas

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 01/09/2012 - 23:47 GMT+3

Beşiktaş’ın başında ligdeki ilk üç puanına ulaşan Samet Aybaba, her geçen hafta futbol olarak daha yukarılara çıkacaklarını ifade etti.

samet aybaba

Görsel kaynağı: AA

Maçın ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına doksan dakikayı değerlendiren Aybaba, oyuncuları ile maçtan önce konuştuğunu ve rakiplerinden daha fazla koşmalarını istediğini söylediğini belirtti.
Siyah-beyazlıların teknik direktörü sözlerine şöyle devam etti:
"Oyuncularımızla maçtan önce planlıyoruz biz daha fazla koşmalıyız daha fazla mücadele eden takımdaşlık duygularını ön plana çıkaran bir takım olmalıyız. Bu özelliklerimiz ön plana çıktı ve maçı kazandık.
Rakip dört beş hücum oyuncusuyla sahaya çıktı. Kontratak futbolu oynadık ve bunu çok iyi yaptık. İkinci yarı rehavet olsa da son 20 dakika yine pozisyonlara girdik
Koşucağız, mücadele edeceğiz, takıma takviye de yapacağız ve yükseleceğiz. Takım gibi olacağız ve birkaç hafta sonra yükseleceğiz.
Sol ön sağ ön, santrafor, yöneticilerimiz uğraşıyor. Hem bize hem sisteme uyum sağlayacak kişilikli oyuncular arıyoruz. Para sıkıntısı olunca zor oluyor ama birkaç güne netleşir.
Taraftarlarımız, camiamız hem de takımla bütünleşeceğiz ve büyük işler yaptıkça o desteği arkamıza alacağız.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam