Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Spor Toto Süper Lig-Fenerbahçe'de Orduspor hazırlıkları

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 10/11/2012 - 12:19 GMT+2

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlarken, Egemen Korkmaz da takımla birlikte çalıştı.

egemen, mehmet topuz, fenerbahce

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Kıbrıs Rum Kesimi’nden AEL Limassol'u 2-0 yenerek liderliğini sürdüren sarı-lacivertliler, Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, AEL Limassol karşısında ilk 11’de başlayan oyuncuların yenileme, diğer futbolcuların ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından iki grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı bildirildi. Antrenmanın, dar alanda gerçekleştirilen pas organizasyonları ve dayanıklılık koşusuyla noktalandığı kaydedildi.
Sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz'ın, koşu, ısınma ve top kapma çalışmalarında takımla birlikte çalıştığı, daha sonra kondisyoner Alper Aşçı eşliğinde özel bir program dahilinde, takımda ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladığı ifade edildi.
Fenerbahçe, Orduspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam