Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Spor Toto Süper Lig: Nobre-Trabzonspor haberleri yalan

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 06/11/2012 - 14:54 GMT+2

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, gündemi meşgul eden Nobre konusunda Eurosport.com Türkiye’ye açıklamada bulundu.

nurullah saglam, mert nobre

Görsel kaynağı: AA

Haftalar önce “Nobre Milli Takım forması giymek istiyor” manşetleriyle futbol gündeminin üst sıralarına çıkan Brezilyalı oyuncu, bu kez Trabzonspor’a transfer olacağı yolunda haberlerle gündemde. Mersin İdman Yurdu, Nobre’yi bırakmayı düşünüyor mu, Brezilyalı oyuncu yönetime rest çekti mi? Trabzonspor’un bir girişimi söz konusu mu? Teknik direktör Nurullah Sağlam yanıtladı.
“İçinde Mert Nobre ve transfer kelimeleri geçen bütün haberler an itibariyle söyleyebilirim ki, yalan. Nobre bizimle. Ne gelen bir teklif var, ne de bizim Nobre’yi başka bir takıma satmak gibi bir düşüncemiz. Nobre ile devam etmek istiyoruz. Yönetime rest çektiği yolundaki haberler de gerçeği yansıtmıyor.”
Ligde istedikleri sonuçları alamayan Mersin İdman Yurdu’nda, teknik direktör Nurullah Sağlam’a göre mesele bireysel hatalar. Oyun anlayışından memnun olduğunu söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Bireysel hatalar yapıyoruz. Onları tedavi etmeye çalışıyoruz. Oyunsal olarak bir sıkıntımız yok” dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam