Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Alper Potuk transfer haberlerine açıklık getirdi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 10/01/2013 - 17:19 GMT+2

Transferin gözde isimlerinden Eskişehirsporlu Alper Potuk, artık transfer düşüncesiyle kafasını doldurmadığını söyledi.

alper potuk eskisehirspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Four Four Two Türkiye'ye konuşan Alper Potuk, transfer dedikodularını ve kendi performansını değerlendirdi. İşte röportajdan satır başları:
"Fenerbahçe’ye transferin son anda gerçekleşmedi. O süreçte neler yaşandı?
Geçen sezon transfer döneminde sürekli konuşulmuştum. Transferim olacaktı ama son dakikada bir anlaşmazlık oldu. Benim konuyla pek bir ilgim yoktu aslında. Menajerimle Fenerbahçeli idareciler arasında bir yanlış anlama olmuş. Aziz Yıldırım’ın cezaevinde olması işleri biraz karıştırdı.
İlk yarı senin ve takımın adına nasıl geçti?
Geçen sezon transferim oldu olacak derken benim psikolojim biraz bozulmuştu. Sonra durumu kabul ettim. Transfer döneminden bir ay sonra da kendimi tamamen toparladım. Şimdi artık transferle hiçbir şekilde kafamı doldurmuyorum. O işlere menajerim ve kulübüm bakıyor. Ben de çok sormuyorum çünkü hangi haberin doğru hangi haberin yalan olduğunu anlayamıyorum. Üç buçuk yıl daha Eskişehirspor’la sözleşmem var. Benim için geçen bir zaman yok. İyi oynamaya devam edersem transfer zaten olur.
İlk yarı senin ve takımın adına nasıl geçti?
Bu sezonun başında Eskişehirspor’un Avrupa maçlarının olması işleri biraz karıştırdı. Lig başlamadan moralimiz bozulduğu için ilk birkaç hafta da kötü gitti. Bir hesap yaptım: O son dakikalarda yediğimiz goller olmasaydı da maçlardan ikisini kazansak şu an ligde üçüncü sırada olabilirdik. Gerçi geçen geçti artık. Bu sezon diğer takımlardan da kopan olmadı.
Peki Süper Lig’in genel bir değerlendirmesini yapacak olursan?
Ligin ilk devresi bence gayet heyecanlıydı. Sıralama da bunu gösteriyor. Bu sezon benim favorim Fernandes’ti Onu izlemeyi çok seviyorum. Beşiktaş’ı taşıyanlardan biri de o zaten.
İkinci yarıdan beklentilerin neler?
Sezonun ikinci devresinde takımların puan farkları daha çok açılacak bence. İlk beş haftadan sonra kopmalar başlar. İkinci yarı bütün takımlar için zor geçecek. Bizim fikstür avantajımız var ama. İyi de transferler yaptık. Bence rahatlıkla yukarıyı zorlarız."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam