Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Antalyaspor, Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 05/04/2013 - 23:16 GMT+3

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasının açılış maçında Antalyaspor, Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup ederek ligde üç maç aradan sonra kazandı.

antalyaspor eskişehirspor

Görsel kaynağı: AA

Mücadeleye hızlı giren Kasımpaşa oldu. 5. dakikada Uche'nin ara pasında ceza alanında kaleci Hakan ile karşı karşıya kalan Halil'in yerden şutunda, meşin yuvarlak direkten döndü. Medical Park Antalyaspor savunması, topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.
29. dakikada Aissati, Kasımpaşa savunmasının uzaklaştırmakta zorlandığı topu bekletmeden ceza sahasındaki Isaac'e aktardı. Bu futbolcu, Isaksson'u çalımladıktan sonra meşin yuvarlağı hemen yanındaki Diarra'nın önüne bıraktı. Diarra da müsait pozisyonda takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.
Bu golden hemen beş dakika sonra hakem Barış Şimşek, Medical Park Antalyaspor lehine penaltı noktasını gösterdi. Tita'nın penaltı atışında, top Isaksson'un sağından ağlarla buluşturdu: 2-0.
40. dakikada sol kanattan topla hareketlenen Özer'in çaprazdan çıkardığı harika şutta, meşin yuvarlak Medical Park Antalyaspor filelerine gitti: 2-1.
Karşılaşmanın ilk yarısı, Medical Park Antalyaspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarı da hızlı başladı. 61. dakikada kontratağa çıkan Antalyaspor farkı ikiye çıkarttı. Aissati'nin getirdiği topta ceza sahasının solunda bulunan Uğur İnceman topu Diarra'ya aktardı. Golcü isim ise skoru 3-1'e getirerek kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti.
71'de ise sahneye Kalu Uche çıktı. Antalyaspor savunmasından seken topu kale önünde kafa ile tamamlayan golcü oyuncu farkı bire indirdi: 3-2.
Karşılaşmanın 87. dakikasında ise deplasman ekibi Özer ile tehlikeli geldi ancak pozisyondan sonuç çıkmadı. Uzatma dakikalarında ise Kasımpaşa yine organize geldi. Özer'in ortasında Barış'ın indirdiği topa Halil vurdu ancak meşin yuvarlak Hakan Arıkan'da kaldı.
Karşılaşmada başka gol olmayınca Antalyaspor, Süper Lig'in 28. haftasının açılış maçında Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti. Ligde üç maç aradan sonra galibiyet yüzü gören Mehmet Özdilek'in öğrencileri bu galibiyetle 40 puana yükselirken, dört maçlık namağlup serisi bulunan Şota'nın talebeleri ise 43 puanda kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam