Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Antalyaspor - Kasımpaşa maçı tekrarlanacak mı?

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 05/04/2013 - 23:05 GMT+3

Spor Toto Süper Lig'de 28. haftanın açılış maçı olan Antalyaspor - Kasımpaşa karşılaşmasına hakem Barış Şimşek'in golden önce çaldığı düdük damga vurdu.

kırmızı kart hakem

Görsel kaynağı: Eurosport

Mücadelenin 71. dakikasında gelişen Kasımpaşa hücumunda Antalyaspor savunmasından seken top Kalu Uche'nin önünde kaldı. Nijeryalı oyuncu müsait pozisyonda yaptığı kafa vuruşu ile skoru 3-2'ye getirdi.
Uche topu filelere göndermeden hemen öncesinde ise mücadelenin hakemi Barış Şimşek'in çaldığı düdük stadyumdaki herkesi şaşkınlığa uğrattı. İki takım oyuncuları da kısa bir süre duraklarken ofsayt süphesi ile gözler yan hakeme çevrildi.
Ibricic'in şutunda Antalyaspor savunmasının eline çarpan topa penaltı vermek için düdüğünü üfleyen Barış Şimşek, Uche'nin fileleri havalandırması ile pozisyona gol kararı verip santrayı gösterdi.
Bu pozisyonun benzeri 2004/2005 sezonunda Beşiktaş - Gençlerbirliği mücadelesinde yaşanmıştı. Ali Tandoğan'ın kullandığı serbest vuruş sırasında karşılaşmanın hakemi Kuddusi Müftüoğlu, düdük çalmış ama top ağlarla buluşunca pozisyona gol kararı vermişti. Gözlemci raporunun ardından karşılaşmanın 58. dakikadaki geçersiz sayılan gol nedeniyle müsabaka tekrarlanmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam