Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - "Arda geri gelecekse..."

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 05/05/2013 - 10:10 GMT+3

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Semih Haznedaroğlu, gündemdeki Arda Turan transferine dair önemli açıklamarda bulundu.

arda turan, galatasaray, 2011

Görsel kaynağı: Reuters

Bugün TV'deki Sporextra Programı'na katılan Semih Haznedaroğlu, Arda Turan'ın takıma dönüş ihtimali için "İspanya'daki gibi bir Arda gelecekse her zaman isteriz" dedi.
Haznedaroğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde;
"İspanya'daki gibi gelecekse..."
"Arda Turan Galatasaray'dan gittikten sonra Atletico Madrid'de futbolunu çok geliştirdi. Hem fiziken hem mental açıdan çok iyi bir futbolcu oldu. Galatasaray Arda'nın yuvasıdır. İspanya'daki performansını burada da gösterecekse onu her zaman Galatasaray'a isteriz."
"Daha Arda'nın parası ödenmedi"
"Burak Yılmaz'a Atletico Madrid'in resmi bir teklifi var mı onu bilemiyorum. O tekliflerin muhattabı Futbol Şubemizin başındaki arkadaşlardır. Burak Yılmaz çok iyi bir golcü fakat hali hazırda Atletico Madrid'in de Falcao gibi muhteşem bir forveti var. Atletico Madrid içinse bir şey söylemek istiyorum. Henüz Arda Turan'ın transferinden kalan para tam anlamıyla ödenmedi diye biliyorum. O yüzden şu anda bir alışveriş daha olur mu Atletico Madrid ile açıkçası bilemiyorum."
"Muslera'dan kolay kolay vazgeçmeyiz"
"Mondragon Galatasaray'dan gittikten sonra büyük zorluk yaşadık diyebiliriz. O dönemlerde genç Türk kaleci arkadaşlara şans verdik fakat hiçbirisi bu şansı değerlendiremedi. Bence Kaleci bir takımın en önemli oyuncusudur. Başarısız olduğumuz dönemlerde iyi bir kalecimizin olmaması büyük sebepti. Muslera çok iyi ve en önemlisi maç kurtaran bir kaleci. Onu kolay kolay bırakacağımızı düşünmüyorum."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam