Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Aykut Kocaman şimiden tarihe geçti

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 16/03/2013 - 13:19 GMT+2

Aykut Kocaman Fenerbahçe tarihinin en başarılı hocaları arasına şimdiden adını yazdırdı.

Aykut Kocaman Fenerbahçe

Görsel kaynağı: AA

Sarı-lacivertli takımdaki üçüncü sezonunu yaşayan Aykut Kocaman, 1 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası kazandı. 3 kulvarda yoluna devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi’nde kulüp tarihinin en başarılı dönemine imza attı.

AMK Gazetesi'nden Eser Erenler'in haberine göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, tarih yazmaya devam ediyor. Sarı-lacivertli takımda üçüncü sezonunu yaşayan 48 yaşındaki teknik adam bu süre içinde elde ettiği başarılarla kulüp tarihinin en başarılı hocaları arasına adını şimdiden yazdırdı. İlk yıl Lig şampiyonluğunu elde eden, geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası’nı 29 yıllık aradan sonra müzeye getiren Kocaman, bu sezon Lig, kupa ve Avrupa’da yoluna devam ediyor. UEFA Kupası’nda ilk kez çeyrek finale yükselen sarı-lacivertlilerin başarısında büyük pay sahibi olan tecrübeli teknik adam, bütün eleştirilere rağmen dimdik ayakta duruyor.

Liderin dört puan gerisinde
Sezona sıkıntılı başlayan takımın 8 yıllık kaptanı Alex’i gönderdiğinde taraflı tarafsız her kesimin tepkisini üzerine çeken, ardından Kadıköy’de üst üste maçlar kaybederek büyük yara alan Kocaman, ikinci yarıyla birlikte adeta şahlandı. Türkiye Kupası’nda yarı finale adını yazdıran Fenerbahçe, Süper Lig’de lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde şampiyonluk şansını sürdürüyor. Kocaman, Avrupa arenasında bir sezonda en çok maça çıkan ve en çok puan toplayan çalıştırıcı olarak da alkışlandı. Taraftarlar artık, futbolculuk kariyeri de başarılarla dolu olan başarılı hocaya “Kocaman yürekli” yakıştırmasını yapıyor.

Sayın Avcı böyle istedi!
Antalyaspor maçını Pazartesi oynamak isteyen ancak federasyon tarafından bu isteği kabul görmeyen Kocaman’ın hedefindeki isim; milli takımlar teknik direktörü Abdullah Avcı oldu. Tecrübeli çalıştırıcı, “Sayın milli takım teknik direktörümüz böyle istediği için Pazar günü oynuyoruz. Milli Takım’ın erken toplanmasını istemiş” diyerek Avcı’ya göndermede bulundu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam