Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Beşiktaş Fenerbahçe’yi konuk ediyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 03/03/2013 - 16:33 GMT+2

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe kozlarını İnönü Stadı’nda paylaşıyor. Karşılaşmayı 18:30’dan itibaren Eurosport.com Türkiye’den canlı anlatım farkıyla takip edebilirsiniz.

İnönü Stadyumu

Görsel kaynağı: AA

Lig ikincisi ve üçüncüsünü karşı karşıya getirecek mücadele 19:00’da İnönü Stadı’nda oynanacak ve LigTV’de yayınlanacak.

Mete Kalkavan ilk kez derbide düdük çalarken, onun yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Yılmaz yapacak.

Sezon sonu yıkımına başlanacak İnönü Stadı’nda oynanacak son derbi olan bu karşılaşma öncesi, lider Galatasaray’ın Eskişehirspor deplasmanında iki puan bırakması iki takımın da iştahını kabartmış durumda. Fenerbahçe maç eksiğiyle sarı-kırmızılıları yedi puan geriden takip ederken, Beşiktaş sarı-lacivertlilerin bir puan gerisinde.

Aykut Kocaman’ın takımında eksik oyuncu bulunmuyor. Fenerbahçe bu zorlu mücadeledeki kadrosunda bütün isimlerden faydalanabilecek. Sarı-lacivertlilerin en büyük çekincesi ise sarı kart sınırında bulunan Cristian, Gökhan Gönül ve Semih Şentürk.

Beşiktaş’ta ise sakatlardan gelen iyi haberler Samet Aybaba’yı sevindirdi. Necip, Oğuzhan, Veli ve Cenk kişilik kadroda yer alırken, uzun süredir formasından uzak kalan isimler Almeida, İsmail, Dentinho ve Uğur Boral bu maçta da sakatlıkları nedeniyle kadroya giremediler.

Son dönemlerde iki takım arasında oynanan karşılaşmalarda sarı-lacivertlilerin üstünlüğü bulunuyor. Son sekiz karşılaşmada Beşiktaş bir galibiyet alabilirken, Fenerbahçe beş kez kazanmayı başardı.

Muhtemel 11’ler
Beşiktaş: Alan McGregor, Roberto Hilbert, Tomas Sivok, Ersan Adem Gülüm, Gökhan Süzen, İbrahim Toraman, Veli Kavlak, Manuel Fernandes, Olcay Şahan, Filip Holosko, Mamadou Niang
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Dirk Kuyt, Cristian Baroni, Moussa Sow, Pierre Webo
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam