Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - "Bursaspor taraftarıyla olan husumetin bitmesini istiyorum"

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 15/01/2013 - 14:14 GMT+2

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bursaspor ile siyah beyazlı-taraftarlar arasındaki gerginliğe ilişkin olarak, ''Beşiktaş camiası adına bu husumetin kaldırılmasını istiyorum. Onun için bir iki adım atmaya çalışıyoruz. İnşallah sonucuna ulaşır'' dedi.

Fikret Orman - Beşiktaş

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Türkiye Futbol Adamları Derneği Bursa Şubesi'nin ''Futbolun Zirvesi'' başlığıyla düzenlediği bugünkü panele katılacak Orman, Mudanya'da bir balıkçıda Bursa Beşiktaşlılar Derneği üyeleriyle yemek yedi. Orman, yemek çıkışı AA muhabirine yaptığı açıklamada, aslında iki taraftar grubu arasında değil iki camia arasında gerginlik bulunduğunu belirtti.
Gerginliğin giderilmesine yönelik başlattığı girişime halkın çok güzel tepki verdiğini ifade eden Orman, ''Beşiktaş camiası adına bu husumetin kaldırılmasını istiyorum. Onun için bir iki adım atmaya çalışıyoruz. İnşallah sonucuna ulaşır. Çok güzel tepkiler var. Şimdi Bursa'dayım ve herkes yanıma geliyor. Çok sempatiyle bakılıyor. Tabii bunun karışında olanlar da olacak. Her pozitif fikrin karışında negatif fikirler de olacak ama sonucunda iyi bir şey olacağına eminim'' diye konuştu.
Orman, ''Umutlu musunuz'' sorusunu ise ''Umutluyum tabii ki. İyi, hayırlı işler, hayrına yapılan işler için umutlu olmamak için bir sebep yok. Ben Bursa'da yaşayan Bursalı taraftarların gayet pozitif olduklarına eminim. Bunun zaman içinde eriyeceğine inanıyorum'' yanıtını verdi.
''Barış için geldim''
Orman, bir gazetecinin, ''Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, bu işin tabandan çözülebileceğini söyledi. Bununla ilgili bir yorumunuz olacak mı'' sorusunu, ''Çok yorum yapmak istemiyorum. Ben buraya barış için geldim. Bu polemiklere girersem o polemikler insanları üzer. Biz kendi niyetimizi söylüyoruz. 'O öyle oldu bu böyle oldu' diye girersek polemik yaratırız. İbrahim başkanın kendi fikridir, saygı duyuyorum ama ben kendi düşüncelerimin doğru olduğuna inanıyorum. Çünkü bu gibi şeyler, dünyanın her yerinde liderler tarafından, kanaat önderleri tarafından düşünülecek şeylerdir'' diye yanıtladı.
''Bursasporlu yöneticilerle görüşecek misiniz'' sorusu üzerine de Orman, ''Hayır görüşmeyeceğim'' dedi. Orman, Bursasporlu taraftarlarla görüşüp görüşmeyeceğine ilişkin soru üzerine ise ''Ben Beşiktaş Kulübü başkanıyım, camia başkanıyım. Ancak kendi seviyemdeki kişileri muhatap alırım'' dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam