Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Drogba'ya da yok Hamit'e de!

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 06/03/2013 - 09:52 GMT+2

Galatasaray’da 2 bin 200 biletin akıbeti tartışılırken, Didier Drogba ve Hamit Altıntop’un bilet isteklerinin bile karşılanamaması şaşkınlığa neden oldu.

didier drogba, hamit altıntop, galatasaray, idman

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

AMK’nın haberine gore, Galatasaray yönetiminin bin 200’ünü yakın çevresine, bin bileti de tur sahipleri ve locası bulunan taraftarlara vermesi büyük tepki çekti. Bilet isteyen Didier Drogba ve Hamit’e bile ‘yok’ denildi.
Son yıllarda Avrupa’daki en önemli maçına çıkmaya hazırlanan Galatasaray’da bilet krizi yaşanıyor. Alman ekibinin sarı-kırmızılı taraftarlar için ayırdığı 2 bin 200 adet bileti Galatasaray yönetimi satışa çıkarttı. Ancak yoğun ilgi gösteren taraftarların bu biletlere bir türlü ulaşamaması büyük tepki topladı. Yönetimin, Almanya’ya gidecek taraftarları kendi belirlemesi yani kontrol altında tutması büyük bir krize neden oldu.
Biletler karaborsaya düştü
Biletlerin bin 200’ü yöneticilerin yakın çevresine verildi. Kalan bin bilet ise tur sahipleri, locası bulunan taraftarlar ve Avrupa’da yaşayıp 200 TL üzerinde alışveriş yapan GS Bonus kartlılara satıldı. ultrAslan grubundan kimse biletlere ulaşamazken, yönetimin sergilediği bu tavır sonrasında biletlerin karaborsaya kadar da düşmesi fitili tamamen ateşledi. Yönetimden İngiltere’deki arkadaşları için 17 bilet isteyen Drogba’ya bile ‘yok’ denildi. Yıllarca Schalke’de oynayan ve ailesi de burada bulunan Hamit’in 25 biletlik talebi de olumsuz karşılandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam