Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Fatih Terim'den Felipe Melo'ya mesaj

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 09/03/2013 - 18:21 GMT+2

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sabah antrenmanı sırasında açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim

Görsel kaynağı: AA

İki hafta önce oynanan Orduspor maçında hakem tarafından tribüne gönderilen ve ardından da PFDK'dan üç maç ceza alan Fatih Terim, son haftalarda basının karşısına pek çıkmıyordu. Başarılı teknik adam Gençlerbirliği mağlubiyetinden sonra takımın yaptığı ilk çalışmada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği mücadelesinde sarı-kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Brezilyalı yıldız Felipe Melo hakkında konuşan Terim, "Ben kendi oyuncularımla her zaman konuşuyorum. Melo ile cezası hakkında konuştum. Soyunma odasına cezası nedeniyle gelemiyorum diye jest yaptı. Siz her şeyden bir olay çıkartırsanız, yandık! Sizler nasıl görmek istiyorsanız, öyle görüyorsunuz. Melo için keşke yanıma gelseydi dedim. Artık kendisini sahada görmek istiyoruz” dedi.

2020 Olimpiyat adaylığı için yapılan pano önünde konuşan Terim, UEFA’nın t-shirt başvurusunu reddettiğini belirtti ve şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi Schalke maçına mümkün olsaydı 2020 t-shirt’üyle çıkacaktık. Sağ olsun Başbakanımız, Spor Bakanımız bizim bu isteğimiz karşısında çok mutlu oldular. Kulübümüz UEFA’ya başvurdu. Ancak kurallar gereği izin çıkmadı. Biz Türkiye olarak 2020 Olimpiyat’larını çok istiyoruz.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam