Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Fatih Terim'den transfer sitemi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 08/01/2013 - 10:06 GMT+2

Ocak transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Fatih Terim yaşananlar nedeniyle yönetime kırgın.

fatih terim

Görsel kaynağı: AA

AMK'dan Egehan Şengül'ün haberine göre yakın çevresine dert yanan kurt teknik adam, “Galatasaray iyiyken, herkes iyi. Ama Galatasaray kötüyken, sadece ben kötüyüm! Bu filmi Canaydın zamanında görmüştüm” dedi.

6-2 kazanılan Alanyaspor maçının ardından basın mensuplarının karşısına çıkan İmparator, “Oyuncu alırken yıllar sonrasını düşünmek zorundayız. ‘En yüksek bedelli oyuncu katkı sağlayacak’ diye bir durum yok. Siz daha iyi araştırırsanız, neyin ne olduğunu daha iyi bilirsiniz. Bir karar vermişsem ona sahip çıkarım, ısmarlama işlere dikkat etmek lazım” ifadesiyle gündemi sarsmıştı.
Fatih Terim’in her transfer dönemi öncesi verilen sözlerin yine tutulmamasından şikayetçi olduğu öğrenildi. Bu konuda yakın çevresine dert yanan Terim’in, “Yine aynı film… Galatasaray iyiyken, herkes iyi ama Galatasaray kötüyken sadece ben kötüyüm. Aynısı Özhan Canaydın zamanında da bana yapıldı ve başarısızlığın faturası sadece bana kesildi. Şimdi de olası transfer ve sportif başarısızlığın sorumluluğunu bana yıkmak istiyorlar” dediği gelen haberler arasında.

Kulübe yakın kaynaklar; geçen hafta gerçekleşen Ünal Aysal-Fatih Terim zirvesinde başkanın hocaya önerdiği iki oyuncunun Kerim Frei ve Cicero Santos olduğunu iddia etti. Bu sezon iki takımın formasını giyen Kerim’in transferi kurallar gereği mümkün değil. Geçmişte Avrupa’da tutunamayan Brezilyalı Cicero da kapalı kutu. Transferde yine bekletilen Terim, yönetime verdiği isimlerle ilgili gelişmeleri uzaktan takip etmekle yetiniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam