Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Fatih Terim: Hazır mısın Sneijder

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 05/07/2013 - 09:31 GMT+3

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İngiltere'deki kamp öncesi Wesley Sneijder'e mesaj gönderdi.

fatih terim, wesley sneijder

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Fanatik'in haberine göre Fatih Terim, 8 Temmuz'daki İngiltere kampında buluşacağı Hollandalı yıldıza mesaj gönderdi: İyi hazırlandığını umuyorum Wesley. Potansiyelini tüm dünya biliyor. Bu sezon ya Real Madrid rövanşındaki gibi oyna ya da tribünde kendine yer beğenirsin!
Aslan’ın teknik patronu Fatih Terim, Wesley Sneijder’e şimdiden gözdağı verdi. Sezon açılmasına rağmen, Hollandalı yıldızla 8 Temmuz’daki İngiltere kampında buluşacak olan tecrübeli hoca, öğrencisini telefonla arayarak mesaj gönderdi. Sneijder’e, Scott Piri’nin kendisi için hazırladığı programa uyup uymadığını soran Terim, “İyi hazırlandığını umuyorum Wesley. Bu sezon her şey farklı olacak. Hedefler çok büyük. Senin potansiyelini tüm dünya biliyor. Zaten bunun için Galatasaray’dasın. Senden bildiğimiz Sneijder performansını bekliyorum. Bu sezon ya Real Madrid rövanşındaki gibi oyna ya da tribünde kendine yer beğenirsin” sözleriyle oyuncusunu hem uyardı hem de motive etmeye çalıştı.
Kulübeye göndermişti
Sezonun ilk yarısını Inter’de sadece birkaç maç oynayarak geçirdiği için fiziksel açıdan hayli geride görünen 28 yaşındaki oyuncu, bu durumun kendisini çok zorladığını ve yeni sezonda eski performansına kavuşmayı umduğunu dile getirmişti. Terim de, Sneijder’i özellikle son haftalarda sık sık kulübüde oturtmayı tercih etmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam