Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Fener'den kocaman galibiyet

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 14/04/2013 - 21:00 GMT+3

Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe sahasında Eskişehirspor'u 1-0 mağlup ederek lider Galatasaray’ı takibine devam etti.

Fenerbahçeli Cristian Baroni'nin Eskişehirspor'daki gol sevinci

Görsel kaynağı: AA

UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio'yu eleyerek yarı finale yükselen ve Avrupa kupalarında kulüp tarihinde bir ilki gerçekleştiren Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de bugün Eskişehirspor'u yenerek, zirve yarışını kayıpsız sürdürmek istiyodu. Eskişehirspor uzun haftalar sonra geçen hafta aldığı Sivasspor galibiyetiyle birlikte yakaladığı formunu devam ettirmek istiyordu.
Mücadeleye konuk takım daha etkili başladı. 8. dakikada Erkan Zengin çok uzaklardan çektiği şu direkten auta çıkarken 11. dakikada Kamara’nın sağ çaprazdan yaptığı sert vuruşu Volkan’da kaldı.

14. dakikada ise bu sefer Causic yaklaşık 25 metreden enfes bir şut çıkarttı. ancak Volkan demirel harika bir refleksle topu çıkartmayı başardı.

Devre boyunca Eskişehirspor hücum anlamında etkili bir görüntü sergilerken Volkan kalesini gole kapamayı başardı. Sarı-lacivertli takım ise Lazio maçının da yorgunluğuyla rakip yarı sahada çoğalmakta zorlandı.
İlk yarı golsüz sona ererken ikinci yarıya Fenerbahçe baskılı başladı. Yine de ilk net pozisyonu Eskişehirspor buldu. 50. dakikada gelişen etkili atakta topu kale ağzında filelere yollayan Alper Potuk'un vuruşundan sonra düdük geldi. Bülent Yıldırım Alper'in elle oynadığına hükmedince gol geçersiz sayıldı.

52. dakikada ise Fenerbahçe'nin golü geldi. Webo'nun açtığı alanda ceza sahasına giren Cristian yaptığı sert vuruşla Fenerbahçe'yi öne geçirdi.

Kalan bölümde ise Fenerbahçe kontrataklarla etkili olmaya çalışırken Eskişehirspor set hücumlarıyla gol aradı.

Ancak kalan dakikalarda gol olmayınca mücadele 1-0 sona erdi.

SÜPER LİG'DE PUAN DURUMU
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam