Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - "Fenerbahçe ile atışmıyoruz"

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 16/01/2013 - 15:55 GMT+2

Eskişehirspor Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Halil Ünal, ''Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olarak Fenerbahçe gibi büyük bir camianın başkanıyla atışmamız söz konusu olamaz'' dedi.

halil ünal

Görsel kaynağı: AA

Eskişehirspor'un yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacağını hatırlatan Ünal, ''İnşallah, maçı kazanmak istiyoruz. Antalyaspor'u yendiğimizde kupada şansızım artıyor. Kazanabileceğimiz bir maç. Kupada yarı finale kalacağız'' diye konuştu.
Ünal, bir gazetecinin Özgür Çek transferine ilişkin sorusu üzerine, ''Özgür Çek transferi gerçekleşti. Özgür'ün Fenerbahçe'den bonservis alması uzadı. Özgür, şu anda kampta ve takımın yanında'' dedi.
''Türk futbolunda sevgiyi ve barışı kucaklamaya çalışıyoruz''
Bir gazetecinin, ''Bugün, bazı basın yayın organlarında, Aziz Yıldırım ile bir yemekte kavga ettiğiniz söyleniyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusu üzerine Ünal, şöyle konuştu:
''Öyle bir yemek yedik doğru. Yüksel Çağlar'ın davetlisi olarak Bodrum'daki yemeğe gittim. Birçok iş adamı da davetliydi yemeğe... Kavga söz konusu değil. Bazı şeyler abartılı yansıdı. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olarak Fenerbahçe gibi büyük bir camianın başkanıyla atışmamız söz konusu olamaz. Türk futbolunda birlik, beraberlik, sevgiyi ve barışı kucaklamaya çalışan bir yapımız var. Haberler gerçeği yansıtmıyor.''
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam