Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Fenerbahçe'nin konuğu Elazığspor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/01/2013 - 10:50 GMT+2

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, sahasında Sanica Boru Elazığspor'u ağırlıyor. Bu maçın canlı anlatımını saat 18:30'dan itibaren Eurosport.com'dan takip edebilirsiniz.

fenerbahçe, elazığspor, moussa sow

Görsel kaynağı: AA

Kadıköy'de taraftarının karşısında oynadığı son maçta, 17. hafta mücadelesinden Kardemir Karabükspor'a karşı 3-1 yenik ayrılan sarı-lacivertli ekip, seyircisinin önünde çıkacağı ikinci yarının ilk maçında 3 puanı hedefliyor. 
Antalya'daki hazırlık kampının ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda 1461 Trabzon (2-0) ve Bursaspor (3-2) maçlarını kazanarak moral bulan Fenerbahçeli futbolcular, rakibi karşısında kazanarak takımda oluşan olumlu havayı sürdürmek istiyor. 

Fenerbahçe'de, cezalı Meireles'in yanı sıra, Kardemir Karabükspor maçında gördükleri sarı kartlarla bu sezon 4'üncü kartlarını alarak cezalı duruma düşen Bekir İrtegün ve Hasan Ali Kaldırım, Afrika Uluslar Kupası maçları için Nijerya Milli Takımı'nda yer alan Yobo, bugünkü maçta forma giyemeyecek. 

Bu arada, sakatlığı bulunan futbolculardan Caner Erkin dünkü idmanda takımdan ayrı çalışmış, Sezer Öztürk ve hasta olan Stoch da tedavi olmuştu. Sarı-lacivertli takımda ligde 3'er sarı kartları bulunan Gökhan Gönül ve Cristian da ceza sınırında bulunuyor. 
Konuk ekip Sanica Boru Elazığspor’da ise Herve Tum 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Yılmaz Vural'ın ekibinde sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.
Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi İlker Meral yönetecek. Meral'in yardımcılıklarını ise Serkan Akarca ve Hakan Yemişken yapacak
Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Serdar, Egemen, Orhan Şam, Kuyt, Mehmet Topal, Baroni, Salih, Sow, Semih
Elazığspor: Ivesa, Adem, Bilica, Sedat, Orhan, Mustafa Sarp, Sane, Serdar, Marvin, Köksal, Sinan
Maç öncesi bilgiler
Fenerbahçe ile Sanica Boru Elazığspor, bugün yapacakları maçla birlikte ligde 6. kez karşılaşacak. 
İki ekip, Elazığspor'un Süper Lig'de yer aldığı 2002-2003, 2003-2004 ve bu sezon birbirlerine rakip oldu. Geride kalan 5 maçtan 3'ünü Fenerbahçe kazanırken, 2'si berabere bitti. Fenerbahçe'nin toplam 16 golüne, Elazığspor 7 golle yanıt verdi. 
Taraflar arasındaki 5 maçta sporseverler toplam 23 gol seyrederken, Fenerbahçe, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birisini, 7-1'lik sonuçla Elazığspor'dan aldı. Bu sonuç Elazığspor'un da Süper Lig'deki en farklı skorlu yenilgisi olarak kayıtlara geçti
İç sahada 9 maçta 2 yenilgi 
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını iç sahada lider olarak tamamlayan Fenerbahçe, çıktığı 9 maçta 6 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlikle 19 puan topladı.
Sarı-lacivertli ekip iç sahadaki puan kayıplarını 9'uncu hafta mücadelesinde Medical Park Antalyaspor'a, 17. haftada da Kardemir Karabükspor'a 3-1'lik skorlarla yenilerek, 5'inci haftada ise Trabzonspor ile 0-0 berabere kalarak yaşadı. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam