Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Fenerbahçe taraftarından büyük destek

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 25/02/2013 - 10:13 GMT+2

Fenerbahçe evinde Kasımpaşa'yı 3-1 ile geçerken karşılaşma boyunca tribünlerin desteği dikkat çekti.

Fenerbahçe taraftarı maçta Dirk Kuyt'ın çalışkanlığına itafen bir pankart açtı.

Görsel kaynağı: AA

Şampiyonluk yolunda çok önemli bir geri dönüşü gerçekleştiren Kanarya’yı dün gece tribünleri ateşledi. 90 dakika boyunca sahadaki futbolcuları ateşleyen sarı-lacivertli taraftarlar elde edilen galibiyetin mimarı oldu.

Sarı-lacivertli futbolseverler dün 12. adam görevini kusursuz yerine getirdi ve galibiyeti getiren en önemli unsur oldu. 2013’te ilk kez Kadıköy’de kazanan Kanarya, Kasımpaşa karşısında müthiş geri dönüşünü tribünleriyle birlikte gerçekleştirdi.

Son haftalarda yönetim ile problem yaşayan taraftarlar dün gece tam anlamıyla tek yumruk oldu ve takımını ateşledi. Maçın hemen başında penaltı golüyle 1-0 geriye düşen futbolcuları 90 dakika boyunca sahada destekleyen tribünler, bütünleşmenin karşılığını 3 puanla aldılar.

Şampiyonluk yarışındaki bu önemli maçta son haftalardaki çıkışını sürdüren Fenerbahçe elde ettiği 3 puanla lider Galatasaray’ı takibini sürdürdü. Maç öncesindeki demecinde camianın kenetlenmesini isteyen teknik direktör Aykut Kocaman, bu çağrısının karşılığını elde etmiş oldu.
Geçen yıl şike sürecinde ‘Hep destek tam destek’ sloganıyla yola çıkan ve sarı-lacivertli futbolseverler, dün gece eski günlerine döndüler. 3-1’lik galibiyet sonrasında futbolcuları gönülden alkışlayan taraftarlar, bundan sonraki haftalarda da en büyük güç olacaklarını hissettirdiler.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam