Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fikret Orman ve Serdal Adalı'nın listeleri belli oldu

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 12/06/2013 - 17:02 GMT+3

Beşiktaş’ın başkanı adayları Fikret Orman ile Serdal Adalı, listelerini Divan Kurulu’na sundu.

Beşiktaş Kongre

Görsel kaynağı: AA

16 Haziran Pazar gününde Olağan Seçimli Genel Kurulu’nu toplayacak olan Beşiktaş’ta, başkanlığa adaylığını koyan Fikret Orman ile Serdal Adalı, yönetim kurulu listelerini Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’e verdi.
Listesini verirken kısa bir açıklama yapan başkan Fikret Orman, "Hayırlı uğurlu olsun. En çok uyumlu çalışmaya gayret ettik. Beşiktaş'a hem maddi hem manevi katkıda bulunacak arkadaşlardan liste oluşturduk. Listeye girmek isteyen çok dostumuz, arkadaşımız var. En iyi listeyi hazırlamaya çalıştık. 14 ay evvelki yönetim kurulunu yaparken zorlanmıştık, o zaman listeye girmek isteyen insan sayısı azdı. Ancak şimdi yoğun oldu, güzel bir yönetim kurmaya çalıştık” dedi.
Listeler şu şekilde oluştu:
Fikret Orman: Ahmet Nur Çebi, Ahmet Kavalcı, Umut Güner, Deniz Atalay, Yalçın Kaya Yılmaz, Melih Sami Esen, Metin Albayrak, Ahmet Ürkmezgil, Faik Akdil, Erdal Torunoğulları. Yedek: Erdal Karacan, Berkan Gocay, Emre Kocadağ, Hakan Özköse, Ahmet Mete Vardar.
Serdal Adalı: Murat Aksu, Mekki Başak, Nafi Güral, Murat Akdoğan, Ali Vural Ak, Merdan Araz, Adem Yılmaz, Doğan Küçükemre, Uğur Fora, Melih Aydoğdu. Yedek: Mehtap Mutluşan Ferah, Süleyman Eren, Ahmet Kocaadam, Arsaln Selim Yeğen.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam