Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Fuat Çapa: Sezonu kapatmadık

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 10/05/2013 - 10:11 GMT+3

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Beşiktaş maçına ilişkin "Sezonu kapatmadık. Beşincilik şansımız devam ediyor" dedi.

fuat çapa

Görsel kaynağı: AA

Fuat Çapa, İnönü Stadı'nda yenilenmeden önceki son karşılaşmada siyah-beyazlı camianın duygulanacağını, kendilerinin de bu atmosferi avantaja çevirmek için çalışacağını söyledi.
İstanbul'da elde edecekleri galibiyetin kendilerine çok şey kazandıracağını ifade eden Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, sezonu beşinci sırada tamamlama umutlarının devam ettiğini dile getirdi.
Rakiplerin birbirleriyle oynamasının kendileri için avantaj yaratabileceğini belirten Çapa, "Böyle bir durumdan faydalanabilmemiz için mutlaka 3 puan almalıyız. Sezonu kapatmadık ve Beşiktaş karşısında alacağımız galibiyet bize çok şey kazandıracak" diye konuştu.
İnönü Stadı'nda duygusal bir ortam oluşacağını kaydeden Çapa, "Stat tadilata girecek. Son karşılaşma olduğundan rakibimiz ekstra motive olacaktır ancak aynı neden benim oyuncularımı da motive edecek" diyerek sözlerini tamamladı.
Gençlerbirliği teknik direktörü olarak İstanbul'da son maçına çıkacağını ve Ankara'da Bursaspor karşılamasının ardından kırmızı-siyahlı taraftarlara veda edeceğini dile getiren Çapa, başkentte güzel günlerinin geçtiğini ve büyük deneyim kazandığını belirterek, sözlerini tamamladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam