Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Galatasaray 2 milyon takipçiye ulaştı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 21/12/2012 - 13:00 GMT+2

Galatasaray Kulübü, sosyal medya ortamı Twitter'da 2 milyon takipçiye ulaştı. Sarı-kırmızılı kulüp, kendilerine gösterdikleri ilgi nedeniyle taraftarlarına teşekkür etti.

galatasaray, logo, hasnun galip, kulüp fotoğrafı

Görsel kaynağı: Eurosport

Kulüpten yapılan açıklamada, ''Türkiye'nin ilk tescilli Twitter hesabına sahip spor kulübü olan Galatasaray, Twitter'da 2 milyon takipçi sayısına ulaştı. İki yıl önce sosyal medyaya adım atarak Türkiye'nin ilk tescilli Twitter sayfasına sahip spor kulübü unvanını kazanan ve spor kulüpleri arasında dünya sıralamasında da ilk 10 arasında yer alan Galatasaray Spor Kulübü, 2 milyona ulaşan takipçi sayısıyla yine bir ilke imza attı ve Türkiye'de sosyal medyada bu rakama ulaşabilen ilk ve tek spor kulübü oldu'' ifadelerine yer verildi.
Açıklamada ayrıca şöyle denildi:
''İlklerin ve enlerin kulübü Galatasaray, sosyal medyada yer aldığı iki yıllık süre içerisinde bu alanda birçok ödüle layık görülürken pek çok gazete, dergi, blog ve sosyal iletişim platformuna da konu oldu. Galatasaray dünyasında meydana gelen tüm gelişmeleri anında takip etme fırsatıyla birlikte taraftarlarımıza maçın oyuncusunu seçme imkanı veren, düzenlenen yarışmalarla maç biletleri, GSStore indirim kuponları, imzalı formalar ve pek çok çeşitli sürpriz hediye kazanma fırsatı sunan http://twitter.com/galatasaraysk'yı takip ederek desteklerini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler.'
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam