Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray'a Türk Khedira

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 17/04/2013 - 10:59 GMT+3

Galatasaray’ın transfer etmek istediği iddia edilen Bucasporlu Taylan Antalyalı hangi dünya yıldızına benziyor? Teknik direktörü Sait Karafırtınalar anlattı.

Bucaspor'un genç yeteneği Taylan Antalyalı

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Galatasaray, Türk futbolunun yeni yıldız adayı olarak gösterilen Taylan Antalyalı'yı renklerine katmak istiyor. Taylan da Salih Uçan gibi Bucaspor altyapısından. 1995 doğumlu genç yetenek, gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giyebilir.
Medyada Taylan Antalyalı’nın Galatasaray’ın Salih Uçan’ı olacağı yorumları yapılıyor. Eurosport.com Türkiye, Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar’a Taylan Antalyalı’yı sordu.
“Salih Mesut Özil, Taylan Khedira”
"Galatasaray sezon başında Taylan’ı istiyordu. Fatih hoca milli takımlardan tanıyor. Ancak Salih ile oyun karakterleri tamamen farklı. Biri Mesut Özil biri Khedira. Taylan antrenörün seveceği Salih taraftarın seveceği bir oyuncu. Taylan da çok yetenekli ve özel bir oyuncu. Fizik kalitesi çok üst seviyede."
"Bu sene biraz daha az oynadı. Önümüzdeki maçlarda daha fazla şans bulur. Beklenti içinde olduğumuz oyunculardan bir tanesi. Bu tür haberlerden biz de Bucaspor olarak gurur duyuyoruz. Bana kalırsa bir antrenörün başarısı kupalar değil Türk futboluna kazandırdığı yeteneklerdir."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam