Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Mourinho: Drogba bu dünyadan değil

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/03/2013 - 09:48 GMT+2

Galatasaray’ın Kayserispor deplasmanındaki maçını izleyen Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, kulübün resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho ve Didier Drogba.

Görsel kaynağı: Reuters

Sarı-kırmızılılardan övgü ile bahseden Portekizli çalıştırıcı şu açıklamalarda bulundu:
“Uzun yıllardır Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalinde bulunuyorum. Burada olan takımların bu seviyeye çıkmalarının her zaman iyi bir nedeni vardır. Galatasaray da bu noktaya bir nedenden ötürü geldi.
Türkiye’ye gittiğimde karşımda beklediğim güçte bir takım buldum. İnsanların çok iyi tanıdıkları Drogba, Sneijder, Riera, Eboue, Melo ve Muslera gibi isimlere sahip Galatasaray. Bununla birlikte çok iyi ve tecrübeli bir isim olan Fatih Terim tarafından çalıştırılıyorlar.
Dortmund veya Manchester’da oynamak zor ama evinden 700 kilometre uzakta olmasına rağmen tribünde 15 bin taraftara sahip bir takıma karşı sahaya çıkmak da zor olacak. İlk maçımızı evimizde oynayıp TT Arena’ya ufak bir avantajla gitme gibi bir şansımız var ve bunu değerlendirmeliyiz.
"Ancak seviliyorsanız böyle şeyler olur"
Maçtan sonra Drogba hakkında medyada yer alan haberler beni ilgilendirmiyor. Onun kalbimde bir yeri var bu kendisi bunu çok iyi biliyor. Birçok özel oyuncu ile çalıştım ama bunların arasından birini seçmek zorunda olsam Didier’i seçerdim. O başka bir dünyadan.
Galatasaray’daki eski oyuncularım Drogba, Sneijder ve Hamit Altıntop ile vakit geçirdim ve bu çok eğlenceliydi. Fatih Terim ile açık ve iyi bir ilişkimiz var. Maçtan önce beni Galatasaray soyunma odasına davet etti. Böyle şeyler ancak seviliyorsanız olur.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam