Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Galatasaray evinde Gaziantespor ile 1-1 berabere kaldı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 30/11/2012 - 22:04 GMT+2

Spor Toto Süper Lig'de 14. haftanın açılışında lider Galatasaray, evinde Gaziantepspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılarda Felipe Melo 81. dakikada kırmızı kart gördü. Geçen sezon Arena'dan 3 puan çıkartan kırmızı-siyahlılar ise bu kez evine 1 puanla döndü.

burak yılmaz, gaziantepspor, galatasaray

Görsel kaynağı: AA

14. haftanın açılışında 25 puanlı lider Galatasaray, 15 puanla 12. sırada yer alan Gaziantepspor’u Türk Telekom Arena’da konuk etti. Hafta içinde sarı-kırmızılılar kupada Balıkesirspor’u 4-1’le geçerken, kırmızı-siyahlı ekipte ilginç gelişmeler vardı. Sekiz aydır ödeme almadıkları için antrenmanları boykot eden Antepli futbolcular, maddi sıkıntılar yaşayarak Arena’daki maça çıktı.
Hızlı başlayan ilk yarı öyle ilerlemedi. 2’de Cenk Tosun altıpastan topu auta yolladı. 6’da ise Hamit Altıntop bildiğimiz füzelerinden birini bu kez sol ayağıyla çıkardı ama Mahmut’tan geçit yoktu.
Bu pozisyonların ardından kaydedeğer iki an vardı. 18’de Burak’ın içeri yapıp kimsenin dokunamadığı orta ile 35’te Ibricic’in şık kafasının hedefi bulmaması ilk 45 dakikada izleyenleri biraz olsun heyecanlandırdı. Galatasaray’da özellikle Amrabat’ın çok fazla top kaybetmesi gözlerden kaçmayan bir ayrıntıydı.
İkinci yarıya Elmander ve Engin Baytar hamleleriyle etkili başlayan sarı-kırmızılılar, bir türlü istediği baskıyı kuramadı. 61’de Burak’ın pasında Elmander yavaş davranınca bir ataktan daha gol sesi çıkmadı. 68’de ise Antep’in golü geldi. Ibricic’in şutu Dany’ye çarpıp Muslera’yı ters ayakta bıraktı ve meşin yuvarlak herkesin bakışları arasında ağlara gitti.
78’da ise Burak Yılmaz sahne aldı. Eboue’nin ortasına şahane yükselen Burak, topu ağlara gönderdi. Burak, iç sahada altı kez üst üste gol atıp Hakan Şükür’ü ait rekorun yeni sahibi oldu.
81’de rakibine arkadan müdahale eden Felipe Melo, ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı.
Maçın son anlarında Antep kalesine büyük baskı kuran Galatasaray ataklardan gol çıkartamayınca müsabaka 1-1 sonuçlandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam