Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Olaylı geceye Drogba imzası

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 06/04/2013 - 21:19 GMT+3

Süper Lig’in 28. haftasında uzun süre 10 kişi oynayan Galatasaray, oldukça olaylı geçen maçın sonunda Mersin İdman Yurdu’nu 3-1 mağlup etti.

Galatasaray'da Didier Drogba ve futbolcular Mersin İdman yurdu maçında golü kutluyor.

Görsel kaynağı: AA

Hafta arasında Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid’e deplasmanda 3-0 mağlup olan Galatasaray, ligin son sırasındaki Mersin İdman Yurdu’nu konuk etti.

Mücadelenin ilk yarısı oldukça tempolu ve olaylıydı. Daha 3. dakikada Mersin İdman Yurdu sürpriz bir gol buldu. Sol kanattan Culio’nun ortasında Muslera’nın alacağı topa Gökhan Zan kafayı vurdu. Arka direkte önüne düşen topa Burhan dokundu ve konuk ekip öne geçti.

13 ve 15. dakikalarda yine gollük pozisyonlar bulan Mersin İdman Yurdu bu sefer ise Fernando Muslera’ya takıldı.

30. Dakikada ise Galatasaray savunması arkasına hareketlenen Burhan Eşer’i Dany durdurmaya çalıştı. Pozisyona faul kararı çıkınca hakem Süleyman Abay kırmızı kartı çıkardı.

Bu dakikadan sonra saha gerilirken 37. dakikada Burak Yılmaz’ın serbest vuruşu direkte patladı. 45+1. dakikada ise Galatasaray yedek kulübesinin önünde Hamit Altıntop’un faulüne Fatih Terim büyük tepki gösterdi. Bunun sonucunda da tribüne yollandı.

İlk yarı 1-0 sona ererken Galatasaray ikinci yarıya taraftarının da desteğiyle müthiş bir baskıyla başladı. 60. dakikada Drogba'nın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Felipe Melo ağlara yolladı ve skora eşitlik geldi.

70. dakikada ise 10 kişilik sarı-kırmızılı takım çok ilginç bir gol buldu. Sabri topu kaptı ve Drogba'ya çok kötü bir pas verdi. Drogba yay civarında son anda dokundu. Bicik'in de büyük hatasıyla top süzüle süzüle ağlarla buluştu.

72. dakikada Hasan Şaş, 80. dakikada Ümit Davala hakeme tepkilerinden sonra tribüne yollandı. 83. dakikada ise sahaya iki taraftar girdi.
84. dakikada ise Hamit Altıntop'un enfes ortasında Didier Drogba arka direğe kafayı çok sert vurdu ve fark ikiye çıktı.

Kalan dakikalarda skor değişmeyince mücadele 3-1 sona erdi.

SÜPER LİG'DE PUAN DURUMU
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam