Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Galatasaray Olağan Kongre'sinden yönetime güvenoyu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 30/03/2013 - 19:12 GMT+2

Galatasaray Olağan Genel Kurulu'nda Ünal Aysal yönetimi, mali ve idari bakımdan ayrı ayrı ibra edilirken kulübün 2013 yılı bütçesi de onaylandı.

galatasaray yönetim kurulu

Görsel kaynağı: AA

Lutfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen mali kongrede, ayrıca Galatasaray Yönetim Kurulu'na, gayrimenkul geliştirme ve pazarlama çalışmalarıyla ilgili iki ayrı iştirak şirketin kurulabilmesiyle ilgili genel kurul tarafından yetki verildi.
Şirketler için yetki istendiği bölüm tartışmalara da sahne oldu. Bazı üyelerin bu yetkinin oldu bitti ile alınmaya çalışıldığı yönünde eleştirileri oldu. Kulüp başkan Ünal Aysal, tekrar kürsüye gelerek amaçlarıyla ilgili bilgi verdi.
Lutfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen mali kongrede, sarı-kırmızılı kulübün 2013 yılı bütçesi üyelerin oyuna sunuldu ve kabul edildi.
Kulübün 2013 yılı gelirleri 158 milyon 327 bin 507 lira, giderleri ise 155 milyon 236 bin 743 lira olarak planlandı ve 3 milyon 90 bin 764 lira artı gelir farkı beklentisi gösterildi.
Bütçenin kabulüyle yaklaşık 8 saat süren genel kurul toplantısı sona erdi. Toplantıyı 685 üyenin takip ettiği açıklandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam