Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan iddialı açıklamalar

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/05/2013 - 09:04 GMT+3

Trabzonspor'un yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalar yaptı.

İbrahim Hacıosmanoğlu

Görsel kaynağı: AA

Trabzonspor'un yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu TV8'de yayınlanan Telegol programında açıklamalarda bulundu. 26 Mayıs'ta yapılan Olağanüstü kongrede 1567 oy ile Trabzonspor'un başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, telefonla bağlandığı Telegol programında açıklamalarda bulundu.

İşte İbrahim Hacıosmanoğlu'nun programda yaptığı konuşmadan öne çıkan bölümler:

"Tekrar ediyorum, Trabzonspor başkanı konuşmaz, icraat yapar. Ama Sayın Ulueren'i kıramadım bağlandım. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını seviyorum diyor. Ahlaksız yöneticileri sevmez.

Bizim amacımız Trabzonspor gönüllülerine hizmette bulunmak. Ama ahlaksızların da düşmanı olacağız. Onları Türk Futbolu'nun dışına atacağız. Türkiye'de temiz futbol istiyorsak bu işi medya ve basını oluşturması lazım.

Hırsızın kabahati var ama ev sahibinin hatası yok mu? Siz kendi hakkınızı koruyacaksınız ilk önce. Türkiye'de herkes şunu bilsin; biz haksız olduğumuz davada özür dileyip gönül almasını da biliriz. Ama haklı olursak da sonuna kadar hakkımızı alacağız, mücadele edeceğiz. Gerekirse kavga da edeceğiz.

Trabzonspor camiasının hakkı olan 2010-2011 sezonu şampiyonluğunu tescil etmek zorundadırlar. Kupa sahibine teslim edilecektir! Biz çıkıp ''kupamızı verin kupamızı verin'' diye ağlamayacağız. Gereken yapılacak!

Bazıları 10 bin kişi yürütüp yuvarlak kamerada 30 bin kişi gibi gösterip haklarımızı gasp ettiyse, biz de gerekirse 100 bin kişi 300 bin kişi yürüyüp hakkımızı alacağız.

Sportif yargılama ayrıdır, hukuki yargılama ayrıdır. Federasyon kendi kanaatine göre karar verebilir ama yargıtay kanıtlara göre karar verir. Federasyon bunu karıştırmıştır. Bu konularla ilgili çalışmalarımız var, kamuoyu bilsin.

Türkiye'de herkes biliyor ki 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur. Trabzonspor'un haklı olduğunu herkes biliyor.

Ben korkuyorum ilerde savcılar içeriye girecek, suçlular dışarıya çıkacak.

Bahsedilen kulübün (Fenerbahçe) taraftarları, bahsedilen malum başkanını, hala takımda tutuyorsa bu büyük bir ayıptır. O şahıs sadece kupa çalmamıştır, başka suçlardan da yargılanıyor. Ama bunlar hala Türk futbolunun içindeler...

Trabzonspor'un geleceği, altyapıdan geçiyor. Bunun hakkında projelerimiz var. Bir sistem kuracağız ve meyvelerini 3-5 sene sonra toplayacağız.

Tolunay Kafkas'la görüşmedik, biraz erken bir açıklama yaptım. Bu bir hatadır. Yeni hocamız Akçay'dır. Galatasaray'ın açtığı pankartın cezasını, Sayın Aysal kabul ederse bir öderiz.

Transfer konularına ben karar veremem. Sportif direktörümüz Fatih Tekke ve hocamız Akçay oturup karar verir."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam