Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - İtalyan basınından Galatasaray'a kötü haber

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 09/01/2013 - 08:31 GMT+2

İtalyan basını, Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığını borsaya bildirdiği Wesley Sneijder'in Türkiye'ye gelmeyeceğini iddia etti.

Wesley_Sneijder_Inter_2011 (LaPresse)

Görsel kaynağı: Eurosport

Dün Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal Galatasaray TV'de katıldığı Başkanın Ajandası programında nter Başkanı Massimo Moratti ile bir yemek yediğini ve bu yemekte de başka konularla birlitke Hollandalı yıldızın transferinin de konuşulduğunu söylemiş ve camiayı heyecanlandırmıştı. Bu gelişmeden birkaç saat sonra ise sarı-kırmızılı kulübün KAP'a yaptığı "FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için Kulübüyle görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir” açıklaması ile sarı-kırmızılı camia gözünü İtalya'ya çevirdi.

Ancak Çizme basınının saygın gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'un haberi keyifleri kaçıracak cinsten. Gazete Inter kulübü hakkındaki gelişmelere yer verdiği sayfasında süreci ve Hollandalı futbolcunun eşinin "İstanbul'u seviyorum" açıklamalarına yer verirken, futbolcunun menajeri Soren Lerby'nin şu sözlerine de haberinde yer verdi: "Wes hala üst düzey futbolculardan biri ve unutulmasın yaşı henüz 28. Wesley kariyerine Premier Lig'de devam etmek istiyor."

La Gazzetta dello Sport haberinde ayrıca Galatasaray'ın Inter ile oyuncunun bonservisi konusunda 9 milyon avroya anlaştığını ve futbolcuya da yıllık 4.5 milyon avro teklif edeceğini ifade etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam