Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Kayserispor Akhisar'ı 2-1 mağlup etti

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 01/02/2013 - 22:11 GMT+2

Akhisar Belediye Gençlikspor karşısında soyunma odasına geride giren Kayserispor, ikinci yarıda bulduğu gollerle haftayı üç puanla kapadı.

kayserispor bobo

Görsel kaynağı: AA

A Milli Takım'ın Çarşamba günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Çek Cumhuriyeti ile yapacağı maç nedeniyle Yeni Buca Stadı'nda oynanan karşılaşmanın başında rakip yarı sahada daha fazla gözüken Kayserispor, istediği gol pozisyonlarını üretemedi.
Daha sonra oyunda dengeyi sağlayan Akhisar Belediyespor, ilk yarının son bölümünde yeni oyuncusu Gekas ile öne geçmeyi başardı.
Karşılaşmanın 17. dakikasında Kayserispor'un kullandığı kornerde topla buluşan Cleyton'un vuruşunda savunma oyuncuları meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
32. dakikada Bruno'nun yaklaşık 35 metreden attığı sert şutta kaleci Mahmut'tan seken topu savunma oyuncuları uzaklaştırdı. 37'de Bruno'nun pasında müsait pozisyonda ceza alanı içine topla buluşan Gekas'ın kalecinin üzerinden kaleye göndermek istediği meşin yuvarlığı Ertuğrul kornere çıkardı.
Akhisar Belediyespor 43'te aradığı golü buldu. Bruno'nun sağ kanattan yaptığı ortada Kenan'ın vuruşunda savunmadan seken topla buluşan Gekas, rahat bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderip takımını öne taşıdı.Bu gol aynı zamanda ilk 45 dakikanın da sonucunu belirledi.
İkinci yarıda ise işler daha çok konuk ekibin istediği gibi gitti. Devrenin hemen başında 49'da bu sezonun formda ismi Bobo ile Kayserispor eşitliği sağladı.
Bu golün ardından oyundaki kontrolü eline geçiren sarı-kırmızılılar 65'te rakip fileleri bu defa Pablo Mouche ile havalandırarak 2-1 öne geçti. Maç sonuna kadar iki taraf da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince mücadele 2-1 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam