Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Kayserispor Elazığspor'u 4-1 mağlup etti

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 06/04/2013 - 17:57 GMT+3

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor, son 60 dakikayı 10 kişi oynadığı mücadelede Elazığspor'u 4-1 mağlup ederek üç hafta sonra galibiyeti hatırladı.

Kayserispor'un golcüsü Bobo, Elazığspor maçında gol vuruşu yapıyor.

Görsel kaynağı: AA

Beş haftadır mağlubiyet görmeyen Yılmaz Vural yönetimindeki Elazığspor karşısında ev sahibi mücadeleye hılı girdi. Mouche'nin verdiği pasla ceza alanında 4. dakikada topla buluşan Bobo'nun vuruşunda Ivesa, meşin yuvarlağı kornere çeldi.
Üç dakika sonrasında bu ikili bir kez daha paslaştı, Brezilyalı golcü bu sefer plasesinde başarılı olunca Kayserispor'u öne geçirdi.
Maçın yıldızı Mouche, 30'da sol kanattan ceza alanına gönderdiği topa Bilal kafayla dokundu. Bilica'ya çarpan meşin yuvarlak ağlarla buluşunca fark ikiye çıktı.
33. dakikada Sinan ve Salih'in Kayserispor ceza alanında girdiği ikili mücadelede hakem Serkan Çınar penaltı noktasını gösterdi. Salih kırmızı kartla oyun dışı kalırken, Sinan penaltıyı gole çevirip ilk devrenin skorunu 2-1 olarak belirledi.
Sahada bir kişi eksik olan sarı-kırmızılılarda ikinci yarının ilk düdüğü ile rakip kalede etkili olan taraftı. 47'de ilk iki golün yaratıcısı Mouche bu defa fileleri kendisi bulup ev sahibini rahatlattı. 10 kişi rakibi karşısında tüm riskleri alan Elazığspor'a gol denemeleri başarısız olurken Mouche bir defa daha sahneye çıktı. Arjantinli futbolcu maçtaki ikinci golüne imza atarak farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 4-1 sona erdi.
Bu sonucun ardından Elazığspor 32 puanda kalırken 39'a yükselen Kayserispor ligin alt sıraları ile arasındaki farkı açarak rahat bir nefes aldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam