Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Kulüp doktorundan Necip Uysal açıklaması

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/02/2013 - 14:21 GMT+2

Beşiktaş'ın Kulüp Doktoru İsmail Başöz, Necip Uysal'ın sağlık durumu hakkında Beşiktaş resmi internet sitesi üzerinden açıklamalarda bulundu.

necip uysal, beşiktaş, ankaragücü

Görsel kaynağı: AA

Milli futbolcunun sağlık durumu hakkında Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesine açıklamalarda bulunan kulüp doktoru İsmail Başöz, Necip Uysal'ın 1 aydır karın kaslarındaki ağrı nedeniyle takip altında bulunduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:
''Necip Uysal'ın sakatlığı tam olarak karın kasları alt tendonlarında aşırı kullanım sorunu olan 'tendinit' ve buna eklenen bir kas gerilmesi durumudur. Oyuncumuzun tedavisi bu doğrultuda sürdürülmektedir. Bir aylık süre boyunca antrenman ve maçlara katılımı tam olarak gerçekleşmiştir. Oynadığı son maçtan sonra ağrısında artış görünen Necip Uysal için milli takım sağlık heyeti ile yaptığımız görüşmeler sonunda kendisinin dinlendirilmesi kararına varılmıştır. Futbolcumuzun antrenman ve maçlara katılımı yapacağımız tıbbi değerlendirmelere göre belirlenecektir.''
Futbolcu sakatlığı nedeniyle A Milli Futbol Takımı'nın dün Çek Cumhuriyeti ile oynadığı hazırlık maçının aday kadrosundan son anda çıkartılmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam