Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Mesut Bakkal: Tarih yazmayı elimizden kaçırdık

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 01/02/2013 - 22:35 GMT+2

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Mesut Bakkal, 2-2 berabere kaldıkları Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

mesut bakkal

Görsel kaynağı: AA

Mesut Bakkal'ın açıklamaları şu şekilde:
"10 kişi kaldıktan sonra iyi bir skor 2-2. Ama oyunun başından itibaren ne yaptığını bilen, dirençli oynayan bir Karabükspor vardı, ilk yarıda ölü toptan gol yesek de kaleyi yokladığımız, şanslar bulduğumuz dakikalar oldu, biraz daha dikkatli olsak skoru da bulabilirdik.
İkinci yarı bir gol daha yedik ama LuaLua’nın oyuna girmesi bizi çok daha iyi bir yere getirdi. Kırmızı karttan sonra da oyunu bırakmayan bir Karabükspor vardı. Bir topa üç kişi baskı yaptık. Geçen haftadan sonra iyi döndüğümüzü düşünüyorum.
Tarih yazamadık dört büyük takımı da deplasmanda yenerek, ama bu beraberlik de galibiyet kadar önemli. Eksik kaldıktan sonra maçtan vazgeçmeyen oyuncularımı kutluyorum. Beşiktaş'a karşı buradan puan almak galibiyet kadar değerli.
Seyircilere güzel bir maç izlettik, iki takım da güzel oyun oynadı. Dirençli oynadık. Beşiktaş da büyük takım, keyifli bir maç izlettik.
Oyuncularımı kutluyorum. Afrika’dan dönen oyuncular kendilerine geldiğinde daha iyi bir Karabükspor olacaktır.
Fernandes etkili bir oyuncu. Çıkması Samet Aybaba’nın takdiri ama ben sevindim tabii oyundan çıkmasına."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam