Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Nani Galatasaray'dan düşünme payı istedi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 25/06/2013 - 09:11 GMT+3

Manchester United'ın yıldızı Nani, Galatasaray’ın yıllık 4 milyon avroluk teklifine sıcak bakıyor. Ancak Portekizli oyuncu kesin kararını vermek için bir hafta düşünme süresi istedi.

Manchester United'ın Portekizli oyuncusu Nani'nin gol sevinci

Görsel kaynağı: Reuters

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre, Mayıs ayından beri Cimbom’un radarında olan ve son olarak Monaco’nun da ilgilendiği kanat oyuncusu için Manchester United 12 milyon avro talep ediyor. Ancak Galatasaray da 10 milyon avro bonservis bedeli karşılığında büyük bir transfer hamlesi daha yapmaya çok yaklaştı. Nani’nin, mutlak Şampiyonlar Ligi prensibi nedeniyle Fransızlara ‘hayır’ demesinin ardından geçen üç haftalık süreçte sarı-kırmızılıların eli güçlendi. Portekizli futbolcunun da yıllık 4 milyon avro teklifine sıcak bakıp, Galatasaray’da tanıdığı Didier Drogba ve Emmanuel Eboue gibi oyunculardan takım ve İstanbul hakkında bilgi aldığı ortaya çıktı.
Moyes’in daveti kafasini kariştirdi
Transferdeki tek soru işareti ise, Alex Ferguson’un görevi bırakması ile Manchester United’ın başına geçen David Moyes’in daveti oldu. Kırmızı Şeytanlar’ın yeni menajeri, geçen sezon fazla forma şansı bulamayan Nani’yi yeni sezonun hazırlık kampına davet etti. İngiliz ekibinin yeni çalıştırıcısının planlarına dahil etmeyi düşündüğü yıldız da M.United’da kalmak ya da Türkiye’ye gelmek konusunda kesin kararını vermek için Galatasaray’dan bir hafta düşünme süresi istedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam