Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Önder Özen raporunu hazırladı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 09/06/2013 - 10:29 GMT+3

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, teknik direktör adaylarını dörde indirdi, Güney Amerika’da izlediği oyuncular hakkında da geniş bir rapor hazırladı.

Önder Özen

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

AMK Gazetesi’nden Ersoy Özdem’in haberine göre, Fikret Orman Yönetimi’nin futbolun başına getirdiği Önder Özen hemen yoğun bir şekilde çalışmaya başladı. Dün kulüp binasına girerken elinde kabarık bir çanta ile görülen Önder Özen, siyah-beyazlılar için gecesini gündüzüne katıyor. Tüm çalışmalarını bir an olsun yanında ayırmadığı çantasında saklayan Özen burada teknik direktörlerden yapılacak transferlere ve izlenecek oyunculara kadar her şeyi tutuyor. Tabii ilk olarak teknik direktör belirlenecek. Ancak bunun için 16 Haziran’da yapılacak seçimleri bekleyen Özen yönetime adaylarını sunacak.
Seçim sonrasında teknik direktör belirlendikten sonra ise transfer için gaza basılacak. Oyuncu izlemek için gittiği Güney Amerika’dan geçen hafta dönen Önder Özen, geniş bir liste hazırladı. Kolombiya ve Arjantin’de belirlediği isimler için rapor hazırlayan Özen, daha sonra anlaşılacak teknik adam ile bu yıldızları masaya yatıracak ve bir yol haritası çıkartacak. Kısacası Beşiktaş’ın tüm planları ve geleceği Önder Özen’in çantasının içinde.
Forvet ve defans alınacak
Yeni sezonda geride bıraktığımız seneye oranla transfere daha büyük bir bütçe ayırmaya hazırlanan siyah-beyazlılar öncelikli olarak forvet ve savunma oyuncusu ve kaleci ile taraftarını mutlu etmeye hazırlanıyor. Kaleci tercihi bilindiği gibi yerli bir isimden yana kullanılacak. Ancak forvet ve defans oyuncuları için Güney Amerika’da belirlenen isimler üzerinde durulacak.
Teknik adam adayları belli
Listenin ilk sırasında 57 yaşındaki Arjantinli çalıştırıcı Marcelo Bielsa bulunuyor. Athletic Bilbao ile çok iyi işler çıkartan ve başarıya aç olan Bielsa son zamanların en çok tutulan teknik adamlarından birisi. Hatta ismi Guardiola’nın ardından Barcelona ile de anılmıştı. Kayseri’de çok iyi işler çıkartan ve ligimizi yakından tanıyan Prosinecki de listedeki bir başka isim. İsmi uzun süredir Beşiktaş ile yazılan Tomas Schaaf ve Rudi Garcia da gündemde bulunan teknik adamlar. Ancak kiminle anlaşılırsa anlaşılsın bu karar 16 Haziran’daki seçimlerden sonra deklare edilecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam