Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Samet Aybaba: Rüyada görseniz inanmazsınız

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 01/02/2013 - 22:50 GMT+2

Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba, 2-0 öne geçmelerine rağmen 2-2 berabere kaldıkları Karabükspor maçının ardından açıklamalar yaptı.

samet aybaba

Görsel kaynağı: AA

Oyunu 2-0 öne taşıdık, ardından rakibimiz on kişi kaldı. Bu noktadan sonra maçın 2-2 olmasına rüyanızda görseniz inanmazsınız.
Kötü goller yedik, bir gol kademe hatası, bir golde de ayağımızdaki topu kaptırdık. Bu noktadan sonra maçı çevirebilecek oyuncu sayımız az. Fernandes gününde değildi, Oğuzhan çabalasa da temposu yetmedi, oyuna genç bir santrafor soktuk, tecrübesizdi.
Her şeye rağmen maçı 2-0’dan sonra orada tutmamız gerekirdi, üzüntülüyüz.
Fernandes oyuna çok kötü başladı, hiçbir zaman da oyuna ağırlığını koyamadı, ağırlık koymayı bırakın yardımcı bile olmadı. Fernandes’i oyundan çıkarmam gayet doğal.
Maç maç bakıyoruz ama bu maç hiç hesapta yoktu. Üç puan bekliyorduk, yakalamıştık da. Son pozisyonda attığımız golün nizami olduğu söyleniyor. Eğer öyleyse yazık.
Elimizdeki mevcut kadroyu herkes biliyor. Bu kadroyla ne kadar iyi işler yaptığımızı herkes gördü. Biz kırılgan bir takımız. İki kişinin düşük performans göstermesi bizi çok etkiliyor. Oyuncularımız her zaman %100’le, en kötü %70’le oynamak zorunda.
Bir şeyleri değiştirebileceğimiz oyuncu sayısı kısıtlı. En kolayı oyuncu değişikliklerine ve skora bakıp yorum yapmaktır. Umarım toparlayacağız.
Almeida’nın sakatlığı aynı yerden değil. Tabii ağır bir vüucudu var. 8-10 gün çalışmıyor, ardından depar atmayı deniyor, olmuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam