Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Holmen Beşiktaş ile imzaladı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 03/05/2013 - 10:56 GMT+3

İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un İsveçli oyuncusu Samuel Holmen, Beşiktaş ile ön protokol imzaladı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen Samuel Holmen'in gol sevinci

Görsel kaynağı: AA

AMK’nın haberine göre Samuel Holmen, siyah-beyazlıların senelik 1.2 milyon avroluk teklifine üç sezonluğuna evet dedi. Teknik direktör Samet Aybaba kalırsa iş resmiyete dökülecek aksi halde yeni hocanın kararı beklenecek.
Yönetim bunalımı yaşayan Beşiktaş yılan hikayesine dönen önemli bir transferi kağıt üzerinde bitirdi. Siyah-beyazlı kulüp uzun süredir gündemlerinde olan Samuel Holmen ile el sıkıştı. Beşiktaş yönetiminin ocak ayı transfer döneminden beri uğraştığı bu transferde üç yıllık anlaşma sağlandı. Siyah-beyazlılar, 1984 doğumlu tecrübeli futbolcuyla üç sezonluk ön protokol imzaladı. Bu protokole göre Beşiktaş, Holmen’e yıllık 1.2 milyon avro verecek. Ücretteki ‘Feda’ politikasının devamı anlamına gelen bu anlaşma sezon sonunda işleme konulacak.
Yeni Fabian Ernst
Sözleşmenin geçerlilik kazanması için iki ihtimalden birinin gerçekleşmesi gerekiyor. Birincisi teknik direktör Samet Aybaba’nın görevine devam etmesi. Tecrübeli hoca, ısrarla istediği İsveçli yıldızı, hem ofansta hem de defansta kullanıp Beşiktaş’ın dümenine geçirmek, yani bir anlamda yeni bir ‘Fabian Ernst’ yaratmak istiyor. Aybaba ile yola devam edilmemesi halinde ise yeni teknik adamın Holmen’e olur vermesi gerekiyor.
Yeni sezonda transferi daha dikkatli yapacak siyah-beyazlı kulüp Holmen hakkında hazırlanan ‘scout’ raporlarını ve görüntülü analizlerini teknik heyetin değişmesi halinde gelecek hocaya sunacak. Eğer yeni çalıştırıcı da onay verirse Holmen önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giyecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam