Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - “Schalke cehennemi çekti”

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 22/12/2012 - 12:22 GMT+2

Galatasaray’ın İsveçli yıldızı Johan Elmander, Şampiyonlar Ligi’ndeki Schalke 04 eşleşmesi hakkında ülkesinin basınından Expressen’e konuştu.

johan elmander

Görsel kaynağı: AA

Galatasaray’da ikinci sezonunu geçiren Johan Elmander, İsveç’teki günlük tabloid gazetelerden Expressen’e açıklamalarda bulunurken, Galatasaray taraftarını övdü.
Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın Schalke ile eşleşmesini değerlendiren İsveçli golcü, “İyi bir eşleşme olacağını düşünüyorum. Bence şansımız var, yani şansımız varmış gibi hissediyorum. Daha kötüsü olabilirdi. Mesela Bayern veya Barcelona’yı çekebilirdik” ifadelerini kullandı.
Sözlerine devam eden Elmander, “Alman takımları olağanüstü derecede güçlü. 90 dakika boyunca savaşıyorlar ve biz de bir makineye karşı oynayacağız. Örneğin Klaas-Jan Huntelaar’ın ne kadar tehlikeli bir oyuncu olduğu ortada” şeklinde konuştu.
Galatasaray taraftarının sekizli finaller için kilit faktör üstleneceğini uman 31 yaşındaki futbolcu, “Evimizde ne kadar güçlü olduğumuzu United en iyi takımıyla gelmese bile gösterdik. Schalke buraya geldiğinde, burası bir cehennem olacak. Bundan eminim” diyerek Express’e yaptığı açıklamaları noktaladı.
2011 yazında Galatasaray kadrosuna katılan Johan Elmander, sarı-kırmızılı takım adına şimdiye kadar çıktığı 36 maçta 15 kez fileleri havalandırdı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam