Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Şenol Güneş istifa etti

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/01/2013 - 16:28 GMT+2

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Sanica Boru Elazığspor'a 3-1 yenilen Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş istifa etti.

şenol güneş, trabzonspor, kasımpaşaspor

Görsel kaynağı: AA

Ligde son beş haftada üç mağlubiyet ve iki beraberlik alarak üç puana hasret kalan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, maç sonu yayıncı kuruluşa istifa ettiğini ifade etti.

Takımda kan değişikliğine ihityaç olduğunu düşündüğünü vurgulayan Güneş, "Takımın durumundan ben sorumluyum. Teknik ve taktik olarak bir sorunumuz yoktu. Duygusal olarak kırılgan bir yapıdayız. Bu da benim sorumluluğumda. Bunu değiştiremedim. Kan değişikliğine ihtiyac olduğunu düşünüyorum. Camia takıma sahip çıkacaktır" dedi.

Karşılaşma sonrası basın toplantısında da mağlubiyetin sorumlusunun kendisi olduğunun altını çizden Günerş, "Bu kadronun daha iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum. Trabzon medyasının bildiği gibi, çoğunluğunun da istediği gibi görevi bırakıyorum. Benim Trabzonspor'da olmam ya da olmamam mühim değil. Önemli olan Trabzonspor'un başarısı. Bazı sonuçlardan sonra biraz daha mesafe alırım diye kendimi zorladım ama olmadı" şeklinde konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam