Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Serdal Adalı'dan iddialı açıklamalar

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 10/06/2013 - 00:48 GMT+3

Beşiktaş'ta başkan adaylarından Serdal Adalı katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Serdal Adalı

Görsel kaynağı: AA

Beşiktaş'ta başkan adayı Serdal Adalı, TV 8'de yayınlanan Telegol programına konuk oldu ve seçim projelerini anlattı. Dikkat çeken birçok açıklamada bulunan Adalı'nın yaptığı açıklamalardan öne çıkan satırbaşları burada:

"Stat bizi kurtaracak diyoruz, eğer stadın geliriyle stadı yapacak olursak stadın bize bir getirisi olmaz. sadece kendi yapmını karşılar. Ben de Fikret Orman da inşaatçıyız. Başkan gerçekçi olmalı. stadı İstanbul'un göbeğine 12 ayda yapamazsın. Statla ilgili projelere ulaşamıyoruz. bu yüzden fazla konuşmak istemiyorum projeleri, gördükten sonra konuşacağız.

İki hocayla görüşüyoruz, hocamız hazır. Yeni gelen teknik direktör Quaresma'yı isterse o gelir. Konuştuğumuz hocanın istediği 2 futbolcu var. İkisi de gelecek. Getireceğimiz iki oyuncu Beşiktaş seyircisini patlatacak kapasitede. Fenerbahçe ve Galatasaray seçimden sonra öyle kolay kolay transfer yapamayacak.

Fikret Orman 'Beşiktaş'ın bütçesi 15 milyondur' dedi. Biz 15 milyonun üstüne çıkmamız gerekirse sponsorlarla karşılayacağız. Basketbolda iki tane alternatifli sponsor bulduk. Biri yurtiçi diğeri de yurtdışı. Basketbolda geçtiğimiz sezondaki başarının daha iyisini yakalamak istiyoruz. Sponsorlardan birinin final four oynatma hedefi var''
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam