Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Sivasspor evinde Gaziantepspor ile berabere kaldı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/01/2013 - 17:52 GMT+2

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta mücadelesinde Sivasspor evinde Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldı.

sivasspor

Görsel kaynağı: AA

Soğuk havada oynanan maçın 8. dakikasında Şenol'un sol kanattan ceza alanına ortasında, Turgut'un kafa vuruşunda top direğin yanından auta çıktı.
İlk çeyrek saat sona ererken Medunjanin'in ceza alanı dışından kaleyi karşıdan gören pozisyonda vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Borjan'da kaldı.
20. dakikada gelişen Gaziantepspor atağında, Medunjanin'in sağdan ceza alanına ortasında Cenk'in kafa vuruşunda kaleci Borjan, meşin yuvarlağı tokatlayarak uzaklaştırdı.
İki dakika sonra ise Grosicki'nin soldan kullandığı serbest atışta baraja çarpan top, ceza alanında Erman'ın önünde kaldı. Erman'ın vuruşunda kaleci Karcemarskars'ın çıkardığı meşin yuvarlak, bu defa da Eneramo'da kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda, top defanstan döndü. Oluşan karambolde, Gaziantepspor savunması tehlikeyi savuşturdu.
30. dakikada Erman'ın ceza alanı dışından sağ çaprazdan sert şutunda, meşin yuvarlak direğin üstünden az farkla auta gitti.
İlk yarının bitimine dört dakika kala ise orta sahadan topla hareketlenen Erman'ın ceza alanına girmeden vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.
Maçın ikinci 45 dakikasında da iki takım da pozitif futbol ile rakip kaleye gitmeyi düşündü. bu soğuk havanın ve zorlu zeminin gediklisi ev sahibi Sivasspor rakibine göre biraz daha etkili bir oyun sergilese de son düdüğe kadar iki taraf da gol bulamadı ve maç 0-0 sona erdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam