Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig - Sivasspor Trabzonspor'u da mağlup etti

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 10/02/2013 - 15:56 GMT+2

Geçen hafta Fenerbahçe'yi deviren Sivasspor, 21. hafta maçında evinde konuk ettiği Trabzonspor'u 2-0 mağlup edip puanını 29'a yükseltti.

sivasspor, aatif Chahechouhe

Görsel kaynağı: AA

Ligde geçen haftayı 3’er puanla kapatıp moral depolayan Sivasspor ile Trabzonspor, 21. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Tolunay Kafkas yönetiminde ilk maçının kazanan bordo-mavililer, Fenerbahçe karşılaşması öncesi evine 3 puanla dönmek adına sahadaydı.
Gaziantespor maçındaki gibi müsabakaya hızlı giren Trabzonspor, istediği baskıyı Sivas kalesinde kuramadı. Ev sahibi ise Erman-Pedriel-Grosicki üçlüsünün önderliğinde gol arıyordu ve sonuç dakika 21’de geldi.
Erman Kılıç, ceza sahasına girmeden Zokora tarafından düşürüldü. Erman’ın kullandığı serbest vuruşa yükselen Hakan Arslan, Onur Kıvrak’ı avladı. 1-0’dan sonra temponun bir düşüp bir yükseldiği maçta ilk yarı kırmızı-beyazlıların 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.
İkinci yarıya beraberliği yakalamak için hızlı giren Trabzonspor, ataklardan sonuç alamayınca defansında boşluklar bıraktı. 56’da bordo-mavili defansı boş yakalayan Aatif, farkı ikiye yükseltti.
2-0’dan sonra Trabzonspor kalesinde net pozisyonlar bulup sonuç alamayan Sivasspor, 74’te Didier Zokora’nın ikinci sarı karttan oyundan çıkınca iyice rahatladı.
Trabzonspor, orta sahada çok fazla top kaybı yapınca skor bulamadı ve karşılaşma ev sahibinin 2-0 galibiyeti ile sonuçlandı. Bu galibiyetle Sivasspor puanını 29’a yükseltirken, bordo-mavililer 27 puanda kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam